Kuunnelkaa yhdessä musiikkia FaceTimessa iPhonella tai iPadilla

SharePlayn avulla kaikki voivat kuunnella musiikkia ja hallita toistoa yhteisvoimin FaceTime-puhelun aikana.

Kaikki tarvitsevat seuraavat välineet

Jotkin musiikin striimauspalvelut edellyttävät tilausta musiikin toistamiseksi.

SharePlay-musiikkisession käynnistäminen FaceTime-puhelun aikana

1. FaceTime-puhelun aloittaminen.

2. Pyyhkäise ylös FaceTime-puhelun alareunasta.

3. Avaa SharePlayta tukeva musiikin striimausoappi.

4. Toista kappale tai albumi. Jos näkyviin tulee kehote, napauta SharePlay.

5. Jos haluat palata FaceTime-puheluun, napauta kuvalaatan kuvaa.

Toistosäätimet ovat kaikkien käytössä, joten kuka tahansa voi toistaa musiikkia, keskeyttää toiston tai kelata eteen- tai taaksepäin.

SharePlay-musiikki-istunnon aloittaminen musiikkiapista

Voit aloittaa SharePlay-musiikki-istunnon myös muista tuetuista musiikkiapeista.

1. Avaa haluamasi musiikkiappi.

2. Etsi kappale, albumi tai soittolista, jonka haluat jakaa. Napauta Valikko-painikettaNo alt supplied for Image tai Jaa-painikettaNo alt supplied for Image.

3. Napauta SharePlay-painikettaSharePlay-painike ja valitse sitten yhteystiedot, joille haluat soittaa.

4. Aloita FaceTime-videopuhelu napauttamalla FaceTime. Voit myös aloittaa FaceTime-äänipuhelun napauttamalla Ääni-painikettaNo alt supplied for Image.

5. Laita musiikki soimaan.

SharePlay-musiikkisessioon liittyminen FaceTime-puhelun aikana

1. Napauta FaceTime-puhelun aikana Liity SharePlayhin -kohdan vierestä Avaa.

iPhonessa näkyy Liity SharePlayhin -vaihtoehto FaceTime-puhelun aikana.
  2. Kun musiikin striimaussovellus avautuu, napauta Liity SharePlayhin.

3. Jos haluat palata FaceTime-puheluun, napauta kuvalaatan kuvaa.

SharePlayn lopettaminen

1. Napauta FaceTime-puhelun yläreunassa SharePlay-painikettaSharePlay-painike.

2. Napauta Lopeta SharePlay.

3. Napauta Lopeta kaikille tai Lopeta vain minulle.

SharePlayta tukevien appien selvittäminen

1. Napauta FaceTime-puhelussa Jaa sisältöä -painiketta No alt supplied for Image.

2. Selaa SharePlay-apit-kohdassa luetteloa asennetuista apeista, joista voit jakaa sisältöä, ja avaa sitten appi napauttamalla sitä. Voit myös napauttaa Lisää, jos haluat selata tuettuja appeja App Storesta.

Jos tarvitset tukea kolmannen osapuolen musiikkistriimausapin kanssa

Lue, kuinka voit ottaa yhteyttä kolmannen osapuolen apin kehittäjään

SharePlayn käyttö Apple Musicin kanssa

Lue, kuinka voit käyttää Apple Musicia SharePlayn kanssa luodaksesi jaetun musiikkijonon ja seurataksesi kappaleiden aikasynkronoituja lyriikoita.

FaceTime ja jotkin FaceTime-ominaisuudet eivät ehkä ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.