Musiikin toistaminen Android-laitteessa

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit ottaa toiston käyttöön tai poistaa sen käytöstä Android-laitteen Apple Music -apissa.

Albumin tai soittolistan toistaminen

1. Avaa Apple Music -appi.
  2. Toista albumi tai soittolista.
  3. Napauta toistettavaa kappaletta näytön alalaidassa.
  4. Napauta näkyviin tulevan näytön oikeassa alakulmassa Seuraavaksi Seuraavaksi-painike -painiketta.
  5. Napauta Seuraavaksi-näytön ylälaidassa Toista-painiketta Toista-painike, kunnes se muuttuu muotoon Toista kaikki. Kun Toista-painike on korostettuna, Toista kaikki -toiminto on käytössä.

Kappaleen toistaminen

1. Avaa Apple Music -appi.
  2. Toista kappale.
  3. Napauta toistettavaa kappaletta näytön alalaidassa.
  4. Napauta näkyviin tulevan näytön oikeassa alakulmassa Seuraavaksi-painiketta Seuraavaksi-painike.
  5. Napauta Seuraavaksi-näytön ylälaidassa Toista-painiketta Toista-painike, kunnes se muuttuu muotoon Toista yksi. Kun Toista-painike on korostettuna ja siinä on numero 1, Toista yksi -toiminto on käytössä.

Toiston poistaminen käytöstä

1. Avaa Apple Music -appi.
  2. Napauta toistettavaa kappaletta näytön alalaidassa.
  3. Napauta näkyviin tulevan näytön oikeassa alakulmassa Seuraavaksi-painiketta Seuraavaksi-painike.
  4. Napauta Seuraavaksi-näytön ylälaidassa Toista yksi- tai Toista kaikki -painiketta, kunnes se muuttuu muotoon Älä toista uudelleen. Kun Toista-painike ei ole korostettuna, toisto on poistettu käytöstä.

Jos et näe Toista-painiketta

• Varmista, että Apple Music -appi on päivitetty uusimpaan versioon.
  • Jos toistat automaattisessa toistojonossa olevaa musiikkia, Toista-painike katoaa. Automaattisessa toistojonossa olevia kappaleita ei voi toistaa uudelleen. Jos toistat musiikkia toistotoiminnolla, vain se musiikki toistetaan. Automaattista toistojonoa ei näy, ennen kuin poistat toiston käytöstä. Lue lisätietoja Automaattisesta toistosta.

Lue, miten voit käyttää musiikin toistoa useammalla laitteella

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.