Matkapuhelinoperaattorien tuki ja ominaisuudet iPadille Latinalaisessa Amerikassa ja Karibialla

Valitse maasi tai alueesi, niin saat lisätietoja käytettävissä olevista matkapuhelinoperaattoreista.

Brasilia

Claro

• 5G1

• eSIM

• FaceTime mobiiliverkossa

• iMessage

• LTE

• Oma hotspot

TIM

• 5G1

• FaceTime mobiiliverkossa

• iMessage

• LTE

• Oma hotspot

Vivo

• 5G1

• FaceTime mobiiliverkossa

• iMessage

• LTE

• Oma hotspot

Chile

Movistar

• 5G1

• eSIM

• FaceTime mobiiliverkossa

• iMessage

• LTE

• Oma hotspot

Meksiko

AT&T

• 5G1

• eSIM

• FaceTime mobiiliverkossa

• iMessage

• LTE

• Oma hotspot

Telcel

• 5G1

• eSIM

• FaceTime mobiiliverkossa

• iMessage

• LTE

• Oma hotspot

1. Saatavilla 12,9 tuuman iPad Pron (5. ja 6. sukupolvi), 11 tuuman iPad Pron (3. ja 4. sukupolvi), iPad Airin (5. sukupolvi), iPadin (10. sukupolvi) ja iPad minin (6. sukupolvi) Wi-Fi+Cellular-malleissa. Mobiilidatapalvelu vaaditaan. Nopeudet vaihtelevat käyttöympäristön ja verkko-operaattorin mukaan. Lisätietoja 5G-tuesta saat verkko-operaattoriltasi.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.