iPhonen tai Apple Watchin valmisteleminen vaihtoa varten Euroopassa

Jos valitsit vaihdon, kun ostit uuden iPhonen tai Apple Watchin, saat postitse paketin, jossa on kaikki tarvittava vanhan laitteen toimittamiseksi vaihtoa varten. Tässä on kaikki tarvittava tieto vanhan laitteen valmistelemisesta ja pakkaamisesta.

Ennen iPhonen lähettämistä

1. Varmuuskopioi iPhonesi.

2. Päivitä iPhoneesi uusin iOS-versio.

3. Poista iPhonesi Apple ID -laiteluettelostasi.

4. Jos sinun on lähetettävä iPhone, josta on muodostettu laitepari Apple Watchin kanssa, poista Apple Watchin laitepari. Kun poistat laiteparin, iPhone luo varmuuskopion Apple Watchista.

5. Valitse Asetukset > Viestit ja laita iMessage pois päältä.

6. Tyhjennä iPhone.

7. Lataa iPhonen akku täyteen ja katkaise laitteen virta.

8. Poista iPhonessa mahdollisesti oleva SIM-kortti ja säilytä korttia turvallisessa paikassa. Jos et poista SIM-korttia ennen iPhonen lähettämistä Applelle, Apple ei voi palauttaa sitä sinulle. Apple ei ole vastuussa tietojen menettämisestä.

9. Poista kaikki näytönsuojukset ja/tai puhelimen kuoret. Jos laitat ne laatikkoon, ne kierrätetään, eikä niitä voida palauttaa sinulle.

Ennen Apple Watchin lähettämistä

1. Päivitä Apple Watchiin watchOS:n uusin versio.

2. Poista Apple Watch Apple ID -laiteluettelosta.

3. Poista laitepari ja tyhjennä Apple Watch. Kun poistat laiteparin, iPhone luo varmuuskopion Apple Watchista.

4. Irrota ranneke Apple Watchista. Jos laitat sen laatikkoon, se kierrätetään, eikä sitä voida palauttaa sinulle.

apple-watch-packout-step2-v1

iPhonen tai Apple Watchin pakkaaminen

Tärkeää: Jos olet ostanut uuden iPhonen ja Apple Watchin ja annat käytetyn iPhonen ja Apple Watchin vaihdossa, saat kullekin tuotteelle erillisen samanlaisen vaihtopaketin. Vaihtopaketit saattavat saapua eri päivinä. Varmista, että kunkin tuotteen palautuslähetystarrassa oleva WO-numero vastaa vaihdon vahvistussähköpostiviestissä olevaa tilausnumeroa, jotta pakkaat varmasti oikean käytetyn tuotteen oikeaan vaihtopakettiin. Sinun on aloitettava erillinen vaihto jokaiselle vaihdettavalle tuotteelle ja pakattava ne eri laatikoihin. Lisätietoja Apple-tuotteen vaihtamisesta tai kierrättämisestä on verkossa.

1. Avaa pahvisen postipaketin molemmissa päissä olevat läpät, itse pahvinen postipaketti ja pahvisen postipaketin toisessa päässä olevat pehmustetut läpät. Aseta iPhone tai Apple Watch pehmustettujen läppien väliin.

watch-iphone-tradein-emea-step1-v1
  2. Taita pehmustetut läpät tiukasti iPhonen tai Apple Watchin päälle.

watch-iphone-tradein-emea-step2-v1
  3. Taita pahvinen postipaketti uudelleen viimeiseen levyyn asti.

watch-iphone-tradein-emea-step3-v1
  4. Irrota teipin suojanauha pahvisen postipaketin viimeisestä levystä. Taita pahvisen postipaperin viimeinen läppä ja kiinnitä se paljastetulla teippiliuskalla painaen voimakkaasti. Taita pahvisen postipaketin päätyläpät ja kiinnitä ne paljastetulla teippiliuskalla painamalla voimakkaasti.*

watch-iphone-tradein-emea-step4-v1

* Apple ei vastaa kuljetuksen aikana aiheutuvista vaurioista.

iPhonen tai Apple Watchin lähettäminen Applelle

1. Jos mukana on palautukseen tarkoitettu lähetystarra, kiinnitä se pakkauksen ulkopuolelle. Varmista tarvittaessa, että palautuslähetystarra peittää vanhan lähetystarran kokonaan, tai että irrotat vanhan lähetystarran ennen uuden lähetystarran kiinnittämistä.

2. Jos mukana on kauppalasku, kiinnitä se pakkauksen ulkopuolelle. Jos kauppalaskua ei kiinnitetä pakkaukseen, pakettia ei ehkä voi toimittaa. Kauppalaskuja tarvitaan vain joissakin Euroopan maissa.

3. Tarkista toimitusliikkeen nimi lähetystarrasta (tai muista pakkausmateriaaleista). Siirry toimitusliikkeen verkkosivustolle ja sovi noudosta tai etsi toimipiste, johon voit viedä paketin.

4. Pyydä toimitusliikkeeltä tosite noudosta.

5. Tarkista vaihdon tila uuden laitteen toimitussähköpostiosoitteessa olevasta linkistä.

Lisätietoja

Jos sinulla on kysyttävää myynnistä ja tuotteista, käy sivulla Yhteyden ottaminen Appleen.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin löydät Apple Trade In ‑sivulta.