Sanojen näyttäminen Apple Musicissa Macissa tai Windows-tietokoneessa

Jos tilaat Apple Musicin, voit suosikkikappaleitasi kuunnellessa seurata niiden täydellisesti ajoitettuja sanoja.

Sanoitusten näkeminen Macilla tai Windows-tietokoneella

1. Avaa Apple Music -appi.

2. Toista kappale Apple Music -luettelosta.

3. Sanat-painike Jos aikasynkronoituja sanoja ei ole saatavilla, saatat nähdä kappaleen sanat kokonaan.

Macin Apple Music -appi, jossa näkyvät Sanat-painike ja aikasynkronoidut sanat

Jos sanat ovat väärin tai niitä ei ole saatavilla jollekin kappaleelle

Voit ilmoittaa puuttuvista tai virheellisistä sanoista siirtymällä osoitteeseen www.apple.com/feedback/apple-music.html.

Sanojen näyttäminen muissa laitteissa

Apple Musicin saatavuus voi vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue lisätietoja siitä, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.

”Umbrella (feat. JAY Z)”, kirjoittaneet Christopher Stewart, Terius Nash, Thaddis Harrell ja Shawn Carter