Aikasynkronoitujen sanojen näyttäminen Apple Musicissa, kun käytössä on Android-laite

Jos olet Apple Musicin tilaaja, voit seurata suosikkikappaleidesi täydellisesti ajoitettuja sanoja rivin ja tahdin tarkkuudella kuunnellessasi kappaleita.

Android, jossa näkyvät aikasynkronoidut sanat

Sanoitusten katsominen Androidilla

1. Avaa Apple Music -appi.
  2. Toista kappale Apple Music -luettelosta.
  3. Napauta toistettavaa kappaletta näytön alareunassa.
  4. Jos haluat näyttää tai kätkeä sanat, napauta Sanat Sanat-painike näytön alaosassa.
    • Aikasynkronoidut sanat ilmestyvät näytölle, jos ne ovat saatavilla.
    • Jos aikasynkronoituja sanoja ei ole saatavilla, saatat nähdä kappaleen sanat kokonaan.

Jos et näe sanoituksia Android-laitteessasi

Jos Sanat-painike Sanat-painike näkyy harmaana, toistat kappaletta, joka ei ole Apple Music -luettelosta, sanoituksia ei ole saatavilla kyseiselle kappaleelle tai et ole yhteydessä internetiin.

Ohjeet puuttuvien tai virheellisten sanojen ilmoittamiseen

1. Kun katsot aikasynkronoituja sanoja, paina säkeistöä pitkään.
  2. Napauta näkyviin tulevalla jakosivulla säkeitä, joista haluat tehdä ilmoituksen.
  3. Vieritä jakosivun loppuun ja napauta Ilmoita ongelmasta.
  4. Ilmoita ongelmasta noudattamalla näytön ohjeita.

Apple Musicin saatavuus voi vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.

”Umbrella (feat. JAY Z)”, kirjoittaneet Christopher Stewart, Terius Nash, Thaddis Harrell ja Shawn Carter

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.