Perhejaon käyttäminen Apple Musicin kanssa Androidissa

Android-laitteella voit käyttää Perhejakoa Apple Music -apissa Apple Music -perhetilauksen jakamiseen. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit liittyä perheryhmään ja jakaa Apple Music -tilauksen. Voit myös perustaa oman perheryhmäsi ja jakaa tilauksesi.

Liittyminen jonkun muun perheryhmään ja poistuminen siitä

Liity perheryhmään sen Apple Music -tilauksen jakamista varten toimimalla alla olevien ohjeiden mukaan. Jos et enää halua kuulua kyseiseen perheryhmään, lue, miten voit poistua siitä.

Perheryhmän kutsun hyväksyminen ja ryhmän Apple Music -tilauksen jakaminen

1. Lataa Apple Music -appi Google Playsta Android-laitteelle.

2. Avaa Android-laitteella sähköpostikutsu, jossa sinua pyydetään liittymään Perhejakoon.

3. Napauta sähköpostikutsussa olevaa linkkiä.

4. Napauta Avaa apilla -näytössä Apple Music.

5. Napauta Hyväksy.

6. Kirjaudu sisään Apple ID:llä ja salasanalla.

Poistuminen perheryhmästä

1. Avaa Apple Music -appi Android-laitteessa.

2. Napauta Lisää-painiketta Lisää-painike .

3. Napauta Tili.

4. Napauta Hallitse perhettä.

5. Napauta [nimeäsi].

6. Napauta Poistu perheestä.

Oman perheryhmän perustaminen ja hallinta

Kun saat Apple Music -perhetilauksen, voit perustaa perheryhmän ja hallita sitä tilauksesi jakamista varten. Toimi alla olevien ohjeiden mukaan.

Päivittäminen Apple Music -perhetilaukseen

1. Avaa Apple Music -appi Android-laitteessa.

2. Napauta Kuuntele nyt.

3. Napauta Lisää-painiketta Lisää-painike .

4. Napauta Tili.

5. Napauta Päivitä perheeseen.

Päivitä Apple Music -tilauksesi
  6. Valitse Perhetilaus.

7. Napauta Liity Apple Music -palveluun.

8. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi ja vahvista laskutustietosi näytöllä näkyvien ohjeiden mukaan.

Ihmisten kutsuminen liittymään perheryhmääsi ja tilauksesi jakaminen

1. Avaa Apple Music -appi Android-laitteessa.

2. Napauta Lisää-painiketta

3. Napauta Tili.

4. Napauta Hallitse perhettä.

5. Napauta Lisää perheenjäsen.

Jaa Apple Music -tilauksesi
  6. Anna nimi tai sähköpostiosoite.

7. Napauta Lähetä.

Henkilön poistaminen perheryhmästä

1. Avaa Apple Music -appi Android-laitteessa.

2. Napauta Lisää-painiketta

3. Napauta Tili.

4. Napauta Hallitse perhettä.

5. Napauta poistettavaa perheenjäsentä.

6. Napauta Poista perheestä.

Perhejaon lopettaminen

1. Avaa Apple Music -appi Android-laitteessa.

2. Napauta Lisää-painiketta

3. Napauta Tili.

4. Napauta Hallitse perhettä.

5. Napauta [nimeäsi].

6. Vieritä alaspäin ja napauta Lopeta Perhejako.

Apple Musicin saatavuus voi vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue lisätietoja maassasi tai alueellasi saatavilla olevista ominaisuuksista ja palveluista.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.