Jos iPhone 12 -malliin liitetyssä Made for iPhone -kuulolaitteessasi ilmenee äänenlaatuongelmia

Joistakin Made for iPhone -kuulolaitteista saattaa kuulua odottamatonta hälyääntä.

Kun Made for iPhone -kuulolaite on liitetty iPhone 12:een, iPhone 12 miniin, iPhone 12 Prohon tai iPhone 12 Pro Maxiin, saatat havaita seuraavaa:

• äänekästä staattista melua

• äänen katkeilua tai epäsäännöllisyyttä

• vääristynyttä ääntä.

Voit korjata tämän päivittämällä iPhonen iOS 14.2.1:een tai uudempaan.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.