MagSafe Duo -laturin käyttäminen iPhonen ja Apple Watchin kanssa

Lue, miten voit ladata iPhone 12:n, iPhone 13:n tai iPhone 14:n ja Apple Watchin langattomasti MagSafe Duo ‑laturilla.

MagSafe Duo ‑laturi toimii kaikkien iPhone 12-, iPhone 13- ja iPhone 14 ‑mallien, kaikkien Apple Watch ‑mallien, Apple MagSafe ‑lisälaitteiden sekä Qi-sertifioitujen laitteiden ja lisälaitteiden kanssa.

MagSafe Duo -laturi etupuoli ylöspäin tasaisella alustalla

Liitä MagSafe Duo -laturi laitteen mukana toimitettavalla USB-C–Lightning-kaapelilla suositeltuun, vähintään 20 watin (W) Apple USB-C-virtalähteeseen* tai muun valmistajan yhteensopivaan USB-C-virtalähteeseen. Voit liittää laturin myös Macin tai PC-tietokoneen USB-C-porttiin.

Aseta MagSafe Duo -laturi kuvan mukaisesti etupuoli ylöspäin tasaiselle pinnalle, jolla ei ole metalliesineitä tai muuta vierasmateriaalia.

* Applen 29 W:n USB-C-virtalähde ei ole yhteensopiva MagSafe Duo -laturin kanssa.

Entistä nopeampi iPhone 12-, iPhone 13- ja iPhone 14 ‑mallien langaton lataus

MagSafe Duo ‑laturi on suunniteltu iPhone 12:n, iPhone 13:n tai iPhone 14:n ja Apple Watchin langattomaan lataamiseen samanaikaisesti nopeasti ja turvallisesti. Järjestelmä mukautuu olosuhteisiin älykkäästi ja optimoi yhteensopivan iPhonen lataamisen jopa 14 W:n huipputeholla. Todellinen iPhoneen toimitettu teho vaihtelee virtalähteen wattitehon ja järjestelmän olosuhteiden mukaan. iPhone 12 miniä ja iPhone 13 miniä voidaan ladata MagSafe Duo -laturilla 12 W:n huipputeholla.

On tärkeää, että MagSafe Duo -laturi liitetään virtalähteeseen ennen iPhonen asettamista laturin päälle. Tällöin MagSafe-toiminto pystyy varmistamaan, että enimmäistehon tuottaminen on turvallista. Jos olet asettanut iPhonen MagSafe Duo -laturin päälle ennen laturin liittämistä virtalähteeseen, poista iPhone MagSafe Duo -laturin päältä, odota kolme sekuntia ja aseta iPhone sitten takaisin laturin päälle, jotta virransyöttö enimmäisteholla voi jatkua.

MagSafe Duo -laturi on suunniteltu säätämään enimmäisteho lukemiin 9 volttia (V) ja 3 ampeeria (A) USB PD -yhteensopivan virtalähteen kanssa. MagSafe optimoi dynaamisesti iPhonelle tuotetun tehon. iPhonen kulloinenkin latausteho vaihtelee useiden tekijöiden, kuten lämpötilan ja järjestelmän aktiivisuuden, mukaan.

Kaikilla virtalähteillä on erilaiset luokitukset virransyötön määrälle ja nopeudelle. MagSafe Duo -laturi edellyttää seuraavia luokituksia, jotta se voi tarjota nopeampaa langatonta latausta:

• USB-C-liitin (USB-A ei ole tuettu)

• 9 V:n ja 2,22 A:n virtalähde tarjoaa enintään 11 W:n tehon.

• Vähintään 9 V:n ja 3 A:n virtalähde tarjoaa enintään 14 W:n tehon.

• iPhone 12 miniä ja iPhone 13 miniä voidaan ladata langattomasti jopa 12 W:n teholla nimellisarvojen ollessa vähintään 9 V ja 2,62 A.

• Korkeamman wattitehon virtalähteet (vähintään 9 V / 3 A) lataavat iPhonea enintään 14 W:n huipputeholla.

Jos haluat käyttää sekä iPhonen että Apple Watchin laturia samaan aikaan, MagSafe Duo -laturi vaatii vähintään 15 W (5 V / 3 A tai 9 V / 1,67 A), mutta tämä hidastaa lataamista.

Kun jokin Lightning-lisävaruste, kuten kuulokkeet, on liitettynä, lataus on sääntelystandardien mukaisesti rajoitettu 7,5 wattiin.

Apple Watchin lataaminen

Voit ladata Apple Watchia ranneke auki taustapuoli telakkaa vasten tai laitteen ollessa kyljellään nostamalla laitteen induktiivisen latausliittimen ylös.

Aseta Apple Watchin takapuoli latausliittimen päälle niin, että liitin on pysty- tai vaaka-asennossa. Kun Apple Watch alkaa latautua, näytössä näkyy latausilmaisin.

MagSafe Duo -laturi etupuoli ylöspäin; iPhone ja Apple Watch latauksessa

Jos käytät Apple MagSafe Duo -laturia suurempien Apple Watch ‑mallien (44, 45 tai 49 mm) kanssa, sinun on ehkä muutettava laturin asentoa. Varmista, että laturin magneetit ovat vastakkain kellon magneettien kanssa, asettamalla laturi toiseen kulmaan tai vaakatasoon. Jos Apple Watch Ultran näytössä ei näy latausilmaisinta, vaikka laturi on vaakasuorassa, kokeile irrottaa kellon ranneke ennen kellon asettamista laturiin.

Lisätietoja

• MagSafe Duo ‑laturi on suunniteltu Apple Watchin lataamiseen sekä nopeuttamaan ja tehostamaan kaikkien iPhone 12-, iPhone 13- ja iPhone 14 ‑mallien ja Apple MagSafe ‑lisälaitteiden lataamista.

• Kun Qi-yhteensopivaa laitetta, joka ei tue MagSafea, ladataan MagSafe Duo -laturilla, latausteho laskee ja latausajat saattavat olla pidempiä kuin tavallista Qi-laturia käytettäessä.

• MagSafe Duo -laturi on yhteensopiva kaikkien iPhone 13 -mallien kanssa. Laturin ja iPhonen magneetit kohdistavat laitteet toisiinsa optimaalisen latauksen varmistamiseksi. iPhone 13:n asennon muuttaminen latauksen aloittamisen jälkeen voi pidentää latausaikaa.

• MagSafe Duo ‑laturi ei tue Apple Watch Series 7:n, Apple Watch Series 8:n tai Apple Watch Ultran pikalatausta. Jos haluat pikaladata Apple Watch Series 7-, Apple Watch Series 8- tai Apple Watch Ultra -kellon, käytä Applen magneettista USB-C-pikalatauskaapelia.

• Älä aseta iPhonen ja MagSafe Duo -laturin väliin luottokortteja, kulunvalvontakortteja, passeja tai avainkortteja, koska niiden magneettinauhat tai RFID-sirut voivat vaurioitua. Jos kotelossa on näitä herkkiä esineitä, poista ne ennen lataamista tai varmista, etteivät ne ole laitteen takaosan ja laturin välissä.

• Jos iPhone on liitetty sekä MagSafe Duo -laturiin että virtalähteeseen Lightning-portin avulla, iPhone ladataan Lightning-liitännän kautta.

• Kuten muitakin langattomia latureita käytettäessä, iPhone ja MagSafe Duo -laturi saattavat lämmetä hieman iPhonen latauksen aikana. Jos akku kuumenee liikaa, ohjelmisto saattaa rajoittaa lataamista yli 80 prosenttiin akun käyttöiän pidentämiseksi.

• Jos pidät iPhonea nahkakotelossa samalla, kun lataat laitetta MagSafe Duo -laturilla, koteloon saattaa tulla näkyviin nahan painautumisesta johtuvia pyöreitä jälkiä. Tämä on normaalia, mutta jos olet huolissasi asiasta, suosittelemme käyttämään muuta kuin nahkaista koteloa.

• Useimpien pehmeiden materiaalien tapaan lisävarusteiden pinta saattaa kulua normaalissa käytössä. MagSafe Duo -laturin sarana-alue saattaa rypistyä ajan myötä, jos laturia pidetään taitettuna. MagSafe Duo -laturin jättäminen taitettuna erittäin kuumaan ympäristöön (kuten autoon kuumana päivänä) saattaa johtaa kyseisellä alueella näkyvämpiin, syvempiin ryppyihin. Tämä ei vaikuta lisävarusteen toiminnalliseen suorituskykyyn.

• Lue lisätietoja MagSafe-tuotteiden magneeteista.