Jos sinulta puuttuu Treeni-apin GPS-reittejä tai Terveys-apin tietoja iOS 14:ään ja watchOS 7:ään päivittämisen jälkeen

Jos päivitit iOS 14:ään ja watchOS 7:ään ja sinulta puuttuu Aktiivisuus- tai Terveys-apin tietoja, lue, mitä voit tehdä tietojen menettämisen estämiseksi tulevaisuudessa.

Saatat huomata iOS 14:ään ja watchOS 7.0:aan päivittämisen jälkeen seuraavat asiat:

• Treenien reittikartat puuttuvat iPhonen Kuntoilu-apista Apple Watchin aikaisempien GPS-pohjaisten treenien osalta.
  • Aktiivisuus-appi, Syke-appi tai muut terveyteen liittyvät apit eivät käynnisty tai lataa Apple Watchissa olevia tietoja.
  • Kuntoilu-appi tai Terveys-appi ei käynnisty tai lataa iPhonessa olevia tietoja.
  • Terveys-appi tai Kuntoilu-appi ilmoittaa virheellisestä tallennustilan määrästä iPhonessa.
  • Aktiivisuus-appi ilmoittaa virheellisestä tallennustilan määrästä Apple Watchissa.
  • Apple Watchista peräisin olevat ympäristön äänitasotiedot tai kuulokkeiden äänitasotiedot puuttuvat iPhonen Terveys-apista.
  • iPhonen tai Apple Watchin akun virrankäyttö on tavallista suurempi.

Jos kohtaat vähintään kaksi edellä mainituista ongelmista, toimi alla annettujen ohjeiden mukaan.

Poista Apple Watchin ja iPhonen laitepari

1. Avaa Watch-appi iPhonessasi.
  2. Napauta Oma Apple Watch -välilehteä ja napauta sitten Kaikki Watchit.
  3. Napauta tietopainiketta sen Apple Watchin vieressä, jonka laiteparin haluat poistaa.
  4. Napauta Poista Apple Watch -laitepari.​

iPhonesi ottaa uuden varmuuskopion Apple Watchistasi ennen sen sisällön ja asetusten pyyhkimistä. Voit palauttaa Apple Watchin varmuuskopiosta.

Tarkista iCloud-asetukset ja luo varmuuskopio

Ennen kuin luot varmuuskopion, varmista, että sinulla on riittävästi iCloud-tallennustilaa.

1. Avaa iPhonessa Asetukset-appi.
  2. Napauta nimeäsi ja napauta sitten iCloud.
  3. Varmista, että Terveys-appi on käytössä, tai ota se napauttamalla käyttöön.
  4. Napauta iCloud-varmuuskopio.
  5. Varmista, että iCloud-varmuuskopiointi on käytössä, tai ota se napauttamalla käyttöön.
  6. Luo varmuuskopio napauttamalla Varmuuskopioi nyt ja odota varmuuskopion valmistumista.

Napauta Terveys-apin oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi ja varmista, että Terveys-apin tiedot on varmuuskopioitu. Näytön alalaidassa voit tarkistaa, milloin tietosi on viimeksi varmuuskopioitu. Jos näytöllä näkyvä aika ei ole uusi, odota, kunnes varmuuskopiointi on päättynyt, ja tarkista aika uudelleen.

Poista kaikki sisältö ja asetukset iPhonesta

1. Avaa Asetukset-appi.
  2. Napauta Yleiset ja napauta sitten Nollaa.
  3. Napauta Poista kaikki sisältö ja asetukset.

Palauta iPhone ja Apple Watch varmuuskopiosta

1. Käynnistä iPhone ja palauta se iCloud-varmuuskopiosta.
  2. Kun se on palautettu, avaa Watch-appi iPhonessa.
  3. Napauta Muodosta laitepari ja odota, kunnes laitepari on muodostettu.
  4. Napauta Palauta varmuuskopiosta ja valitse palautettavaksi viimeisin varmuuskopio.