Jos tilaat Apple Onen ja käytät toista Apple ID:tä iCloud-tallennustilaa varten

Jos käytät yhtä Apple ID:tä iCloudia ja toista Apple ID:tä ostoksia ja tilauksia varten, lue, miten voit aloittaa Apple Onen käytön.

Apple One yhdistää enintään kuusi Applen palvelua yhdeksi helppokäyttöiseksi tilaukseksi. Kun sinulla on vain yksi Apple ID, kaikki Apple One -palvelut otetaan automaattisesti käyttöön kyseisellä tilillä. Jos käytät eri Apple ID:itä iCloudia ja mediatilauksia varten, Apple One -tilauksesi otetaan käyttöön mediatilauksia varten käyttämälläsi Apple ID:llä. Voit kuitenkin ottaa Apple Oneen sisältyvän iCloud-tallennustilan käyttöön iCloudia varten käyttämälläsi Apple ID:llä.

Jos olet jo maksanut iCloud-tallennustilatilauksesta ja otat Apple Oneen sisältyvän iCloud-tallennustilan käyttöön iCloudia varten käyttämälläsi Apple ID:llä, Apple Oneen sisältyvä tallennustila korvaa nykyisen tallennustilatilauksesi. Nykyinen tallennustilatilauksesi peruutetaan, ja saat suhteutetun hyvityksen.

Voit ottaa iCloud-tallennustilan käyttöön iCloudia varten käyttämälläsi Apple ID:llä toimimalla alla olevien ohjeiden mukaan.

Jos Apple Oneen sisältyvä iCloud-tallennustila on nykyistä tilaustasi pienempi, nykyinen tallennustilatilauksesi säilyy, ja Apple Oneen sisältyvä iCloud-tallennustila otetaan käyttöön mediatilauksia varten käyttämälläsi Apple ID:llä.

iCloud-tallennustilan uudelleenmääritys Apple Onen käyttöönoton aikana

Kun rekisteröidyt Apple Oneen, saatat nähdä viestin, jossa voit valita Apple ID:n iCloud-tallennustilan käyttöönottoa varten.

1. Valitse viestissä Change in Settings (Muuta Asetukset-kohdassa).
  2. Valitse sähköpostiosoite, jota haluat käyttää, ja napauta sitten Use This Account (Käytä tätä tiliä). Sinun on ehkä kirjauduttava laitteellasi iCloudiin.
  3. Napauta Confirm (Vahvista).

iCloud-tallennustilan uudelleenmääritys Asetukset-kohdassa

Asetukset-kohdassa voit myös milloin tahansa päivittää, mitä Apple ID:tä haluat käyttää iCloud-tallennustilan kanssa.

1. Valitse Asetukset > [nimesi] > Tilaukset.
  2. Napauta Apple One ja napauta sitten Manage iCloud Storage Accounts (iCloud-tallennustilatilien hallinta).
  3. Valitse sähköpostiosoite, jota haluat käyttää, ja napauta sitten Use This Account (Käytä tätä tiliä).
  4. Napauta Confirm (Vahvista).

Jos olet ottanut Apple Oneen sisältyvän iCloud-tallennustilan käyttöön iCloudia varten käyttämälläsi Apple ID:llä ja sitten ostat myöhemmin lisää iCloud-tallennustilaa, Apple Oneen sisältyvä tallennustila siirretään takaisin mediatilauksia varten käyttämääsi Apple ID:hen.