Jos tilaat Apple Onen ja käytät iCloudia toisella Apple ID:llä

Käytätkö iCloudia ja teetkö mediatilauksia ja ostoja eri Apple ID -tunnuksilla? Jos rekisteröidyt Apple Oneen, voit lisätä iCloud+-tallennustilan ja -ominaisuudet haluamaasi Apple ID:hen.

Apple One yhdistää jopa kuusi Applen palvelua yhdeksi helppokäyttöiseksi tilaukseksi. Jos sinulla on vain yksi Apple ID, kaikki Apple One -palvelut otetaan automaattisesti käyttöön kyseisellä tilillä. Jos sen sijaan käytät iCloudia yhdellä Apple ID:llä ja teet mediaostoja ja tilauksia toisella Apple ID:llä, Apple One -tilauksen iCloud-tallennustila ja -ominaisuudet otetaan automaattisesti käyttöön tilillä, jolla teet mediaostot ja tilaukset. Voit muuttaa tätä siirtymällä Asetuksiin ja valitsemalla toisen tilin.

Valitse haluamasi Apple ID, kun otat Apple Onen käyttöön

Kun rekisteröidyt Apple Oneen, sinua saatetaan pyytää valitsemaan, millä Apple ID:llä haluat käyttää iCloud+-ominaisuuksia ja -tallennustilaa.

1. Valitse viestissä Muuta Asetuksissa.

2. Valitse sähköpostiosoite, jota haluat käyttää, ja napauta sitten Käytä tätä tiliä. Sinun on ehkä kirjauduttava laitteellasi iCloudiin.

ios-16-iphone-14-pro-settings-subscriptions-apple-one-manage-icloud-storage-accounts
  3. Napauta Vahvista.

iCloud+-ominaisuuksien ja -tallennustilan ottaminen käyttöön toisella Apple ID:llä

Voit siirtyä asetuksiin ja valita, millä Apple ID:llä haluat käyttää Apple Oneen kuuluvia iCloud+-ominaisuuksia ja tallennustilaa.

1. Siirry Asetukset-kohtaan.

2. Napauta nimeäsi ja napauta sitten Tilaukset.

3. Napauta Apple One ja napauta sitten Hallinnoi iCloud+-palvelua.

4. Valitse sähköpostiosoite, jota haluat käyttää, ja napauta sitten Käytä tätä tiliä.

5. Napauta Vahvista.

Mitä tapahtuu, kun otat Apple One -tallennustilan käyttöön iCloud-tilillä?

• Jos olet jo iCloud+-tilaaja ja otat Apple Oneen sisältyvän iCloud-tallennustilan käyttöön Apple ID:llä, jolla käytät iCloudia, Apple Oneen sisältyvä tallennustila korvaa nykyisen tallennustilatilauksesi. Nykyinen iCloud+-tilauksesi peruutetaan.

• Jos otat iCloud+-ominaisuudet ja -tallennustilan käyttöön osana Apple One -tilausta tilillä, jolla käytät iCloudia, ja päivität iCloud+-tilaustasi myöhemmin, Apple Oneen sisältyvä tallennustila siirretään takaisin sille Apple ID:lle, jolla teet mediaostot ja tilaukset.