L2TP VPN -palvelimien määrittäminen toimimaan iOS 14:n ja macOS Big Surin kanssa

Verkon ylläpitäjien tulisi olla tietoisia iOS 14- ja macOS Big Sur -asiakaslaitteiden kanssa käytettävistä L2TP VPN -palvelimen määritysten parannuksista.

iOS 14:stä ja macOS Big Surista alkaen IPsec tukee HMAC-SHA-256:ta L2TP VPN:llä.

Määritä palvelin lyhentämään SHA-256-hajautusarvon tulos 128 bittiin, jotta iOS 14- ja macOS Big Sur -asiakkaat pystyvät varmasti muodostamaan yhteyden L2TP VPN -palvelimeen. Jos hajautusarvon tulos lyhennetään alle 128 bittiin, yhteyden muodostaminen L2TP VPN -palvelimeen epäonnistuu.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.