MagSafe-laturin käyttäminen iPhone 15-, iPhone 14-, iPhone 13- ja iPhone 12 ‑mallien kanssa

Lue, miten voit ladata iPhone 15-, iPhone 14- tai iPhone 13- tai iPhone 12 ‑mallin langattomasti MagSafe-laturilla.

MagSafe-laturin käyttöönotto

1. Liitä MagSafe-laturin USB-C-liitin vähintään 20-wattiseen (W) suositeltuun Applen USB-C-virtalähteeseen Voit liittää laturin myös Macin tai PC-tietokoneen USB-C-porttiin.

2. Aseta MagSafe -laturi kuvan mukaisesti etupuoli ylöspäin tasaiselle pinnalle, jolla ei ole metalliesineitä tai muuta vierasmateriaalia.

3. Aseta iPhone MagSafe-laturin päälle.

MagSafe-laturi

Nopeampi langaton lataus jopa 15 W:n teholla

MagSafe-laturi on kehitetty iPhonen nopeaa ja turvallista langatonta latausta varten. Järjestelmä mukautuu älykkäästi olosuhteisiin ja optimoi iPhonen lataamisen jopa 15 W:n huipputeholla, mikä tarjoaa nopeamman langattoman latauksen. Todellinen iPhoneen toimitettu teho vaihtelee virtalähteen wattitehon ja järjestelmän olosuhteiden mukaan. MagSafe-laturi tuottaa iPhone 13 minille ja iPhone 12 minille jopa 12 W:n virransyötön.

MagSafe-laturi on tärkeää liittää virtalähteeseen ennen iPhonen asettamista laturin päälle. Näin MagSafe pystyy varmistamaan, että se pystyy turvallisesti tarjoamaan enimmäistehon. Jos satut asettamaan iPhonen MagSafe-laturille ennen virtalähteeseen liittämistä, poista vain iPhone MagSafe-laturin päältä, odota kolme sekuntia ja aseta se sitten takaisin enimmäisvirransyötön tarjoamisen jatkamiseksi.

MagSafe-laturi on suunniteltu säätämään enimmäisteho lukemiin 9 volttia (V) ja 3 ampeeria (A) USB PD -yhteensopivan virtalähteen kanssa. MagSafe optimoi dynaamisesti iPhonelle tuotetun tehon. iPhonelle kullakin hetkellä tarjottu teho vaihtelee useiden tekijöiden perusteella, mukaan lukien lämpötila ja järjestelmän aktiivisuus.

Kaikilla virtalähteillä on erilaiset luokitukset virransyötön määrälle ja nopeudelle. MagSafe-laturi edellyttää seuraavia luokituksia, jotta se voi tarjota nopeampaa langatonta latausta.

Yhteensopivat virtalähteet nopeampaa langatonta latausta varten jopa 15 W:n teholla

• USB-C-liitin (USB-A ei ole tuettu)

• 9 V / 2,22 A tai 9 V / 2,56 A ja korkeammat

• iPhone 13 mini ja iPhone 12 mini voivat saada nopeamman langattoman latauksen jopa 12 W:n teholla, kun luokitus on vähintään 9 V / 2,03 A.

• Korkeamman wattitehon virtalähteet

Kun jokin Lightning-lisävaruste, kuten kuulokkeet, on liitettynä, lataus on sääntelystandardien mukaisesti rajoitettu 7,5 wattiin.

* MagSafe-laturi toimii myös vähintään 12 W:n (5 V / 2,4 A) tehon tarjoavien virtalähteiden kanssa, mutta tällöin latausajat ovat pidempiä.

Lisätietoja

• MagSafe-laturi on suunniteltu nopeuttamaan ja tehostamaan iPhone 15-, iPhone 14-, iPhone 13- ja iPhone 12 ‑mallien ja Apple MagSafe ‑lisälaitteiden lataamista.

• Kun Qi-yhteensopivaa laitetta, joka ei tue MagSafea, ladataan MagSafe-laturilla, latausteho laskee ja latausajat saattavat olla pidempiä kuin tavallista Qi-laturia käytettäessä.

• Älä aseta iPhonen ja MagSafe-laturin väliin luottokortteja, kulunvalvontakortteja, passeja tai avainkortteja, koska niiden magneettinauhat tai RFID-sirut voivat vaurioitua.

• Jos kotelossa on näitä herkkiä esineitä, poista ne ennen lataamista tai varmista, etteivät ne ole laitteen takaosan ja laturin välissä.

• Jos iPhone on liitetty sekä MagSafe-laturiin että virtalähteeseen Lightning-portin avulla, iPhone ladataan Lightning-liitännän kautta.

• Kuten muitakin langattomia latureita käytettäessä, iPhone ja MagSafe-laturi saattavat lämmetä hieman iPhonen latauksen aikana. Jos akku kuumenee liikaa, ohjelmisto saattaa rajoittaa lataamista yli 80 prosenttiin akun käyttöiän pidentämiseksi.

• Jos pidät iPhonea nahkakotelossa samalla, kun lataat laitetta MagSafe-laturilla, koteloon saattaa tulla näkyviin nahan painautumisesta johtuvia pyöreitä jälkiä. Tämä on normaalia, mutta jos olet huolissasi asiasta, suosittelemme käyttämään muuta kuin nahkaista koteloa.

• Lue ohjeet MagSafe-laturin puhdistamiseen.

• Lue lisätietoja MagSafe-tuotteiden magneeteista.

• Jos olet Euroopan unioniin tai Euroopan vapaakauppaliittoon kuuluvassa maassa tai niihin kuuluvalla alueella, saat ilmoituksen, kun käytät langatonta laturia ensimmäistä kertaa iPhone 15 ‑mallin kanssa. EU:n vaatimassa ilmoituksessa todetaan, että langaton lataus saattaa käyttää enemmän virtaa kuin langallinen lataus.

• Applen langaton MagSafe-lataus mahdollistaa optimaalisen magneettisen kohdistuksen, mikä nopeuttaa ja tehostaa lataamista. Langaton MagSafe-lataus käyttää teknologioita, jotka vähentävät energiahukkaa muihin langattomiin latausmenetelmiin verrattuna. Lue lisää MagSafe Duo ‑laturilla lataamisesta.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.