Ostettujen TV-ohjelmien ja elokuvien lataaminen uudelleen

Lue, miten voit ladata iTunes Storesta tai Apple TV -apista ostamasi TV-ohjelmat ja elokuvat uudelleen.

TV-ohjelmien ja elokuvien lataaminen uudelleen iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin

1. Avaa Apple TV -appi.
  2. Napauta Kirjasto-välilehteä.
  3. Napauta elokuvaa tai TV-ohjelmaa, jonka haluat ladata uudelleen. Jos käytät Perhejakoa, näet haluamasi perheenjäsenen ostokset napauttamalla hänen nimeänsä.
  4. Napauta Lataa-painiketta Lataa-painike

Etkö näe ostamaasi elokuvaa tai TV-ohjelmaa?

TV-ohjelmien ja elokuvien lataaminen uudelleen Maciin

1. Avaa Apple TV -appi.
  2. Klikkaa Kirjasto-välilehteä.
  3. Klikkaa sivupalkista Elokuvat tai TV-ohjelmat.
  4. Pidä osoitinta elokuvan tai TV-ohjelman päällä ja klikkaa sitten Lataa-painiketta Lataa-painike. Jos käytät Perhejakoa, näet haluamasi perheenjäsenen ostot valitsemalla hänen nimensä Ostetut-kohdan vierestä.

Etkö näe ostamaasi elokuvaa tai TV-ohjelmaa?

TV-ohjelmien ja elokuvien lataaminen uudelleen iTunesin Windows-versioon

1. Avaa iTunes.
  2. Valitse iTunes-ikkunan yläreunan valikkoriviltä Tili > Ostetut. Jos käytät Perhejakoa, näet Perheen ostot etkä Ostetut.
  3. Klikkaa Elokuvat tai TV-ohjelmat iTunes-ikkunan yläkulmasta. Jos käytät Perhejakoa, näet haluamasi perheenjäsenen ostot valitsemalla hänen nimensä Ostetut-kohdan vierestä.
  4. Etsi elokuva tai TV-ohjelma, jonka haluat ladata uudelleen.
  5. Klikkaa Lataa-painiketta Lataa-painike.

Etkö näe ostamaasi elokuvaa tai TV-ohjelmaa?

TV-ohjelmien ja elokuvien lataaminen uudelleen Apple TV:hen ja muihin laitteisiin

Et voi ladata Apple TV:n, äly-TV:iden ja muiden suoratoistolaitteiden elokuvia ja TV-ohjelmia Apple TV -apilla. Voit suoratoistaa ostamiasi elokuvia ja TV-ohjelmia. Avaa vain Apple TV -appi ja siirry kirjastoosi.

Etkö näe ostamaasi elokuvaa tai TV-ohjelmaa?

Elokuvien ja TV-ohjelmien lataaminen Apple TV+:sta tai Apple TV -kanavilta

Apple TV -kanaviisi tai Apple TV+ -tilaukseesi sisältyvät TV-ohjelmat ja elokuvat eivät näy ostoluettelossasi.

Lue, miten voit ladata elokuvia ja TV-ohjelmia Apple TV+:sta ja Apple TV -kanavilta.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.