Kirjojen ja äänikirjojen lataaminen uudelleen

Jos haluat löytää Apple Booksista aiemmin ostamasi kirjat ja äänikirjat, lataa ne uudelleen laitteeseen näiden ohjeiden avulla.

Kirjojen tai äänikirjojen lataaminen uudelleen iPhonessa

1. Avaa Kirjat-appi ja napauta näytön alalaidassa Luettavana.

2. Napauta kirjautumispainikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä tai näytön oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaasi.

3. Napauta Omat ostot -kohdassa joko Kirjat tai Äänikirjat.

4. Jos käytät Perhejakoa, voit nähdä perheenjäsenen ostot napauttamalla perheenjäsenen nimeä.

5. Napauta Ei tässä [laitteessa] ja sitten Kaikki kirjat tai Kaikki äänikirjat.

6. Etsi kirja tai äänikirja, jonka haluat ladata, ja napauta sitten latauspainikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä. Etkö löydä ostamaasi kohdetta?

Kirjojen tai äänikirjojen lataaminen uudelleen iPadissa tai Macissa

1. Avaa Apple Books.

2. Valitse näytön vasemmasta yläkulmasta Kirjaudu sisään tai nimesi.

3. Valitse Omat ostot ‑kohdasta Kirjat tai Äänikirjat.

4. Valitse ”Ei tässä [laitteessa]”, jos haluat katsoa ostettua sisältöä, jota ei ole laitteessasi.

5. Voit suodattaa tulokset valitsemalla Kaikki kirjat tai Kaikki äänikirjat.

6. Etsi kirja tai äänikirja, jonka haluat ladata, ja paina sitten latauspainikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä. Etkö löydä ostamaasi kohdetta?

Äänikirjojen lataaminen uudelleen iTunesin Windows-versiolla

1. Avaa iTunes.

2. Valitse iTunes-ikkunan yläreunan valikkoriviltä Tili > Ostetut.

3. Jos käytät Perhejakoa, näet Ostetut sijasta Perheen ostot.

4. Valitse Äänikirjat.

5. Etsi äänikirja, jonka haluat ladata uudelleen.

6. Jos käytät Perhejakoa, voit nähdä perheenjäsenen ostot valitsemalla hänen nimensä Ostetut-kohdan vierestä.

7. Klikkaa äänikirjan latauspainikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä. Etkö löydä ostamaasi kohdetta?