Musiikin lataaminen uudelleen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit ladata iTunes Storesta ostamasi musiikin uudelleen.

Musiikin lataaminen uudelleen iTunes Store -apilla iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

1. Avaa iTunes Store -appi.
    • iPhone tai iPod touch: napauta näytön alaosassa Lisää Lisää-painike ja napauta sitten Ostetut.
    • iPad: napauta Ostetut.
  2. Napauta Musiikki. Jos käytät Perhejakoa, näet perheenjäsenen ostaman musiikin napauttamalla perheenjäsenen nimeä.
  3. Etsi musiikki, jonka haluat ladata uudelleen, ja napauta sitä.
  4. Napauta kappaleen tai albumin vieressä olevaa latauspainiketta Lataa-painike.

Etkö näe ostamaasi musiikkia?

Musiikin lataaminen uudelleen iTunes Storesta Macin Apple Music -apilla

Jos haluat ladata iTunes Storesta ostamasi musiikin uudelleen, sinun on valtuutettava Macisi Apple ID:lläsi.

1. Avaa Apple Music -appi.
  2. Valitse näytön yläreunassa olevasta valikkopalkista Tili > Ostetut. Jos käytät Perhejakoa, näet Perheen ostot etkä Ostetut.
  3. Etsi musiikki, jonka haluat ladata uudelleen. Jos käytät Perhejakoa, näet perheenjäsenen ostot valitsemalla perheenjäsenen Ostetut-kohdan vierestä.
  4. Klikkaa kappaleen tai albumin vieressä olevaa latauspainiketta Lataa-painike.

Etkö näe ostamaasi musiikkia?

Musiikin lataaminen uudelleen iTunesilla Windows-tietokoneessa

Jos haluat ladata iTunes Storesta ostamasi musiikin uudelleen, sinun on valtuutettava Windows-tietokoneesi Apple ID:lläsi.

1. Avaa iTunes.
  2. Valitse iTunes-ikkunan yläreunan valikkoriviltä Tili > Ostetut. Jos käytät Perhejakoa, näet Perheen ostot etkä Ostetut.
  3. Valitse iTunes-ikkunan vasemman yläkulman valikosta Musiikki.
  4. Etsi musiikki, jonka haluat ladata uudelleen. Jos käytät Perhejakoa, näet perheenjäsenen ostot valitsemalla perheenjäsenen Ostetut-kohdan vierestä.
  5. Klikkaa kappaleen tai albumin vieressä olevaa latauspainiketta Lataa-painike.

Etkö näe ostamaasi musiikkia?

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.