Musiikin lataaminen uudelleen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit ladata iTunes Storesta ostamasi musiikin uudelleen.

Musiikin lataaminen uudelleen iPhonen tai iPadin iTunes Store ‑apissa

1. Avaa iTunes Store -appi.

• iPhone: Napauta näytön alaosasta LisääLisää-painike ja napauta sitten Ostetut.

• iPad: Napauta Ostetut.

2. Napauta Musiikki. Jos käytät Perhejakoa, näet perheenjäsenten ostaman musiikin napauttamalla perheenjäsenen nimeä.

3. Etsi musiikki, jonka haluat ladata uudelleen, ja napauta sitä.

4. Napauta kappaleen tai albumin vieressä olevaa latauspainikettaLataa-painike. Jos et näe latauspainiketta, kappale tai albumi on jo Apple Music ‑apissa.

Etkö näe ostamaasi musiikkia?

Musiikin lataaminen uudelleen iTunes Storesta Macin Apple Music -apilla

Jos haluat ladata iTunes Storesta ostamasi musiikin uudelleen, sinun on valtuutettava Macisi Apple ID:lläsi.

1. Avaa Apple Music -appi.

2. Valitse näytön yläreunassa olevasta valikkopalkista Tili > Ostetut. Jos käytät Perhejakoa, näet Perheen ostot (Ostetut-kohdan sijaan).

3. Etsi musiikki, jonka haluat ladata uudelleen. Jos käytät Perhejakoa, näet perheenjäsenten ostot valitsemalla perheenjäsenen Ostetut-kohdan vierestä.

4. Klikkaa kappaleen tai albumin vieressä olevaa latauspainikettaLataa-painike. Jos et näe latauspainiketta, kappale tai albumi on jo Apple Music ‑apissa.

Etkö näe ostamaasi musiikkia?

Musiikin lataaminen uudelleen iTunes Storesta Windows-tietokoneessa

Jos haluat ladata iTunes Storesta ostamasi musiikin uudelleen, sinun on valtuutettava Windows-tietokoneesi Apple ID:lläsi.

Musiikin lataaminen uudelleen Apple Music ‑apin Windows-versiossa

1. Avaa Apple Music -appi.

2. Klikkaa sivupalkin alaosassa nimeäsi.

3. Klikkaa Ostetut. Jos käytät Perhejakoa, näet Perheen ostot (Ostetut-kohdan sijaan).

4. Etsi musiikki, jonka haluat ladata uudelleen. Jos käytät Perhejakoa, näet perheenjäsenten ostot valitsemalla perheenjäsenen Ostetut-kohdan vierestä.

5. Klikkaa kappaleen tai albumin vieressä olevaa latauspainikettaLataa-painike. Jos et näe latauspainiketta, kappale tai albumi on jo Apple Music ‑apissa.

Etkö näe ostamaasi musiikkia?

Musiikin lataaminen uudelleen iTunesin Windows-versiossa

1. Avaa iTunes.

2. Valitse iTunes-ikkunan yläreunan valikkoriviltä Tili > Ostetut. Jos käytät Perhejakoa, näet Perheen ostot (Ostetut-kohdan sijaan).

3. Valitse iTunes-ikkunan vasemman yläkulman valikosta Musiikki.

4. Etsi musiikki, jonka haluat ladata uudelleen. Jos käytät Perhejakoa, näet perheenjäsenten ostot valitsemalla perheenjäsenen Ostetut-kohdan vierestä.

5. Klikkaa kappaleen tai albumin vieressä olevaa latauspainikettaLataa-painike. Jos et näe latauspainiketta, kappale tai albumi on jo iTunesissa.

Etkö näe ostamaasi musiikkia?

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.