Muu-tallennustilan tyhjentäminen iPhonessa tai iPadissa

Jos sinulla on iOS 13 tai iPadOS 13, iPhonen tai iPadin tallennustila on täynnä ja käytössä oleva tallennustila on enimmäkseen Muu-tallennustilaa, päivitä laitteesi iOS 13.6.1:een, iPadOS 13.6.1:een tai uudempaan.

Laitteen päivittäminen

iOS:n tai iPadOS 13:n ongelma saattaa estää järjestelmää vapauttamasta tallennustilaa. Ongelman voi korjata päivittämällä iPhonen tai iPadin iOS 13.6.1:een tai iPadOS 13.6.1:een.

Jos tallennustila ei riitä langattomaan päivitykseen, päivitä laitteesi iOS 14.1:een tai iPadOS 14.1:een tietokoneen avulla.