Muu-tallennustilan tyhjentäminen iPhonessa tai iPadissa

Jos sinulla on iOS tai iPadOS 13, iPhonen tai iPadin tallennustila on täynnä ja tallennustila on lähinnä Muu-tallennustilaa, päivitä laitteesi iOS tai iPadOS 13.6.1:een tai uudempaan.

Laitteen päivittäminen

iOS:n tai iPadOS 13:n ongelma saattaa estää järjestelmää vapauttamasta tallennustilaa. Ongelman voi korjata päivittämällä iPhonen tai iPadin iOS tai iPadOS 13.6.1:een tai uudempaan.

Jos tallennustila ei riitä langattomaan päivitykseen, päivitä laitteesi iOS tai iPadOS 14.1:een tietokoneen avulla.