Henkilöiden lisääminen ryhmätekstiviesteihin ja poistaminen niistä iPhonella tai iPadilla

Lue, miten voit lisätä henkilöitä ryhmätekstiviesteihin ja poistaa heitä iPhonella tai iPadilla.

ios14-messages-app-icon
  • iMessagen avulla voit lisätä henkilön ryhmätekstiviestiin, kunhan ryhmässä on vähintään kolme muuta henkilöä ja kaikki käyttävät Apple-laitetta. Jos haluat poistaa henkilön, ryhmässä on oltava vähintään neljä henkilöä.

• Teksti- ja multimediaryhmäviesteihin ei voi lisätä henkilöitä eikä niistä voi poistaa henkilöitä, jos joku ryhmän henkilöistä käyttää muuta kuin Apple-laitetta. Lue lisätietoja iMessage-viestien sekä teksti- ja multimediaviestien eroista.

Henkilön lisääminen ryhmätekstiviestiin

1. Napauta ryhmäviestiä, johon haluat lisätä henkilön.

2. Napauta viestiketjun alussa olevia ryhmäkuvakkeita.

3. Napauta yhteystietojen oikealla puolella olevaa harmaata nuolikuvaketta ja napauta sitten Lisää yhteystietoLisää yhteystieto .

4. Kirjoita lisättävä yhteystieto ja napauta sitten Valmis.

ios15-iphone12-pro-messages-group-message-add-contact-imessage

Henkilön poistaminen ryhmätekstiviestistä

1. Napauta ryhmäviestiä, jossa poistettava yhteystieto on.

2. Napauta viestiketjun alussa olevia ryhmäkuvakkeita.

3. Napauta yhteystietojen oikealla puolella olevaa harmaata nuolikuvaketta ja pyyhkäise sitten vasemmalle poistettavan henkilön nimen päältä.

4. Napauta Poista ja sitten Valmis.

ios15-iphone12-pro-messages-group-message-remove-contact-imessage

Jos kutsut ryhmäviestin avulla muita tekemään yhteistyötä projektissa, kyseiset yhteyshenkilöt voivat päästä projektiin vielä sen jälkeen, kun olet poistanut heidät ryhmäviestistä. Pääsyä hallitsevat yleensä jaettua projektia isännöivät apit.

Haluatko poistaa itsesi ryhmätekstiviestistä? Lue, miten voit mykistää ryhmätekstiviestin ilmoitukset tai poistua keskustelusta Viestit-apissa.

Jos et voi lisätä henkilöä ryhmäviestiin tai poistaa henkilöä siitä

• Voit poistaa henkilön vain silloin, jos ryhmässä on vähintään neljä henkilöä ja kaikki käyttävät Apple-laitetta, kuten iPhonea tai iPadia.

• Voit lisätä henkilön ryhmäviestiin vain, jos hän käyttää Apple-laitetta. Jos haluat lisätä ryhmäviestiin henkilön, mutta hän käyttää muuta kuin Apple-laitetta, sinun on luotava uusi ryhmäviesti. Viestissä käytetään oletusarvoisesti teksti- tai multimediaviestejä, koska joku osallistuja käyttää muuta kuin Apple-laitetta.

• Voit lisätä henkilön vain ryhmäviestiin, jossa on jo vähintään kolme henkilöä. Henkilöä ei voi lisätä viestikeskusteluun, jota olet jo käymässä yhden muun henkilön kanssa.