Ryhmätekstiviestin nimeäminen iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla

Useita keskusteluja meneillään? Lue, miten voit nimetä ryhmätekstiviestisi ja lisäämään valokuvan, jotta löydät kunkin ryhmäviestin helposti.

iPhone, jossa näkyy, kuinka ryhmätekstiviestit nimetään Viestit-apissa.

Ryhmätekstiviestin nimeäminen

1. Avaa Viestit.
  2. Napauta ryhmäviestiä ja sitten keskustelun ylälaitaa.
  3. Napauta Tiedot-painiketta ja napauta sitten Muuta nimeä ja kuvaa.
  4. Kirjoita nimi ja napauta sitten Kamera-painiketta  ottaaksesi valokuvan. Voit myös valita laitteessa jo olevan kuvan. Voit jopa valita kuvaksi emojin tai Memojin.
  5. Napauta Valmis.

Voit nimetä vain iMessage-ryhmäviestejä, et MMS-ryhmäviestejä.

Lisätietoja ryhmätekstiviesteistä