Jos iPad ei lataudu

Jos iPadin akku ei lataudu tai se latautuu hitaasti tai jos näet varoitusviestin, katso, mitä voit tehdä.

Liitä virtalähteeseen

Lataa iPad seuraavasti:

1. Liitä iPad sen mukana toimitettuun USB-kaapeliin.
  2. Liitä yhteen näistä kolmesta virtalähteestä:

Pistorasia

Liitä USB-latauskaapeli USB-virtalähteeseen ja sitten virtalähde pistorasiaan.

Tietokone

Kytke latauskaapeli käynnissä, ei nukkumassa, olevan tietokoneen USB 2.0- tai 3.0-porttiin.* Älä käytä tietokoneen näppäimistön USB-portteja.

Virtalisävaruste

Kytke kaapeli virtalähteellä varustettuun USB-keskittimeen, telakointiasemaan tai johonkin muuhun Applen sertifioimaan lisävarusteeseen.

Kun iPad latautuu, näet tilapalkin kuvakkeen akkukuvakkeessa salaman tai lukitusnäytössä suuren akkukuvakkeen.

* Jotkin tietokoneet eivät ehkä anna tarpeeksi virtaa iPadin lataamiseen tai ne saattavat ladata iPadia hitaasti. Käytä tarvittaessa USB-virtalähdettä ja kytke virtalähde pistorasiaan.

Mikä seuraavista kuvaa iPadin lataamisongelmaa?