Jos jaat tiedoston hallitulla Apple ID:llä, mutta käyttäjä ei näe tiedostoa

Jos jaat tiedoston hallitulla Apple ID:llä, mutta käyttäjä ei näe tiedostoa, vaihda tiedoston nimi.

Voit jakaa tiedostoja Apple School Manager- tai Apple Business Manager -organisaatiosi muilla hallituilla Apple ID:illä. Jos jaat tiedoston toisella hallitulla Apple ID:llä, mutta käyttäjä ei näe tiedostoa tai ei pysty avaamaan sitä, vaihda tiedoston nimi.