Jos et pysty yhdistämään iPadia Magic Keyboardiin, Magic Keyboard Folioon, Smart Keyboardiin tai Smart Keyboard Folioon

Lue, mitä tehdä, jos Magic Keyboard, Magic Keyboard Folio, Smart Keyboard tai Smart Keyboard Folio ei reagoi kirjoittamiseen tai ohjauslevyn syötteeseen.

Mitä tarvitset

Magic Keyboardia tai Smart Keyboard Foliota varten tarvitset jonkin seuraavista:

• iPad Air (4. tai 5. sukupolvi).

• iPad Pro (11 tuumaa, 1., 2. tai 3. sukupolvi)

• iPad Pro (12,9 tuumaa, 3., 4. tai 5. sukupolvi)

Smart Keyboardia varten tarvitset jonkin seuraavista:

• iPad (7.–9. sukupolvi)

• iPad Air (3. sukupolvi)

• iPad Pro (9,7 tuumaa)

• iPad Pro (10,5 tuumaa)

• 12,9 tuuman iPad Pro (1. tai 2. sukupolvi)

Magic Keyboard Folio iPadille (10. sukupolvi) toimii vain iPadin (10. sukupolvi) kanssa.

Toimi seuraavasti

1. Päivitä iPadiisi uusin iPadOS-versio. Valitse Asetukset ja napauta Ohjelmistopäivitys saatavilla -ilmoitusta. Jos et näe ilmoitusta, valitse Yleiset > Ohjelmistopäivitys ja tarkista, onko päivitystä saatavilla.

ipados-17-ipad-pro-4gen-settings-general-about-sofware-update
    • Jos käytössäsi on Magic Keyboard, varmista, että sinulla on iPadOS 14.5 tai uudempi.

2. Poista muut iPadin kotelot tai kuoret, jos käytät Magic Keyboardia tai Smart Keyboard Foliota.

3. Yhdistä Magic Keyboard tai Smart Keyboard / Smart Keyboard Folio.

4. Jos näppäimistö ei reagoi välittömästi, käynnistä iPad uudelleen.

5. Puhdista Smart Connector näppäimistössä ja iPadin takana tai sivussa pehmeällä ja nukkaamattomalla liinalla. Lue lisää Smart Connectorista.

6. Jos näppäimistösi ei muodosta yhteyttä tai sinulla on ongelmia, jotka eivät liity yhteyden muodostamiseen, ota yhteyttä Apple-tukeen.