Videon kuvaaminen QuickTakella kuvia otettaessa

iPhone 11:n, iPhone 11 Pron ja iPhone SE:n (2. sukupolvi) QuickTake-kamera-toiminnolla voit ottaa kuvia videokuvauksen aikana – tilaa vaihtamatta.

Videon kuvaaminen pitämällä suljinta painettuna

Kun avaat Kamera-apin, näet oletuskuvaustilan. Ota kuva napauttamalla laukaisinta . Napauttamalla nuolta  voit säätää asetuksia, esimerkiksi salamaa, Live Photo -kuvia ja ajastinta.

Jos haluat kuvata QuickTake-videon nopeasti, paina vain suljinpainiketta ja pidä sitä painettuna.* Lopeta kuvaaminen vapauttamalla painike.

Tallennuksen lukitus liu'uttamalla oikealle

Jos haluat jatkaa videon kuvaamista ilman, että painiketta täytyy pitää painettuna, liu'uta suljinpainiketta oikealle ja vapauta se. Kun videotallennus on lukittu, oikealle tulee näkyviin suljinpainike, jota napauttamalla voit ottaa still-kuvan videokuvauksen aikana. Kun haluat lopettaa kuvaamisen, napauta tallennuspainiketta.

Sarjakuvaustilaan siirtyminen liu'uttamalla vasemmalle

Liu’uta laukaisinta vasemmalle, ota kuvasarja pitämällä laukaisinta painettuna ja vapauta laukaisin, kun haluat lopettaa kuvaamisen.

* Jos haluat kuvata videoita muokattavalla tarkkuudella, stereoäänillä ja äänitarkennuksella, vaihda Video-tilaan.