Missä on…? -apin poistaminen käytöstä iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Missä on…? -apin avulla voit palauttaa kadonneen tai varastetun laitteen. Jos aiot myydä, vaihtaa tai luovuttaa iPhonesi, poista Missä on…? -appi käytöstä.

Missä on…? -apin poistaminen käytöstä iPhonessa

1. Avaa Asetukset.
  2. Napauta [nimesi] > Missä on…?
  3. Napauta Etsi iPhoneni ja napauta sitten iPhonea sen poistamiseksi käytöstä.*
  4. Kirjoita Apple ID:si salasana. Oletko unohtanut salasanasi
  5. Napauta Pois päältä.

Jos et enää pysty käyttämään iPhoneasi, voit poistaa laitteen Etsi iPhoneni -apista iCloud.comissa

* Napauta iPadissa tai iPod touchissa Etsi iPadini tai Etsi iPod touchini.

Mitä tapahtuu, kun poistat Etsi iPhoneni -apin käytöstä?

Jos sinun täytyy paikantaa kadonnut tai varastettu laite, Missä on…? -apin avulla voit saada sen takaisin. Voit esimerkiksi katsoa laitteen sijainnin kartalta tai antaa äänimerkin laitteen paikantamisen helpottamiseksi. Missä on...? -apissa on myös aktivointilukitus, joka on tarkoitettu estämään muita käyttämästä iPhoneasi. Lue lisätietoja aktivointilukituksen toimintatavasta

Kun poistat Etsi iPhoneni -apin käytöstä, menetät nämä ominaisuudet, mikä voi vaikeuttaa iPhonen palauttamista.

Jos haluat myydä, luovuttaa tai vaihtaa iPhonesi tai sinun on lähetettävä se huoltoon, sinun on poistettava Etsi iPhoneni -appi käytöstä.

Lisätietoja Missä on…? -apista