Tallennetut salasanat ja pääsyavaimet iPhonessa

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit etsiä ja muokata tallennettuja salasanoja ja pääsyavaimia iPhonessa tai iPadissa.

Tallennettujen salasanojen ja pääsyavainten tarkasteleminen Asetukset-apissa

1. Napauta Asetukset, vieritä sivua alaspäin ja napauta Salasanat.
  2. Käytä pyydettäessä Face ID:tä tai Touch ID:tä tai anna pääsykoodi.
  3. Valitse sitten sivusto tai appi, jonka salasanan tai pääsyavaimen haluat nähdä.
    • Jos haluat poistaa tallennetun salasanan tai pääsyavaimen, napauta Poista salasana tai Poista pääsyavain.
    • Jos haluat päivittää salasanan tai pääsyavaimen, napauta Muokkaa.

Tallennettujen salasanojen löytäminen Sirin avulla

Aktivoi Siri ja sano esimerkiksi ”Näytä salasanani”. Jos etsit tietyn verkkosivuston tai apin salasanaa, voit kokeilla esimerkiksi ”Mikä on Hulu-salasanani?”

Jos et löydä tallennettua salasanaa tai pääsyavainta

• Varmista, että katselet kaikkia salasanoja ja pääsyavaimia. Asetukset-näytön yläreunassa tulee näkyä Salasanat, ei esimerkiksi jaetun salasanaryhmän nimi tai Omat salasanat.
  • Tarkista äskettäin poistetut: Vieritä sivua alaspäin asetuksissa ja napauta Salasanat. Napauta sitten Äskettäin poistetut.
  • Jos sinulla on useita Apple-laitteita, varmista, että iCloud-avainnippu on päällä.
  • Jos siirrät salasanan tai pääsyavaimen jaettuun salasanaryhmään, kyseinen salasana tai pääsyavain näkyy vain yhteensopivan ohjelmiston sisältävissä laitteissa. Jos et löydä tallennettua salasanaa tai pääsyavainta, jonka olet siirtänyt jaettuun ryhmään toisessa laitteessa, varmista, että iPhonessa on iOS 17 tai uudempi.
  • Tallennetut Wi-Fi-salasanat

Avainsanojen ja pääsyavainten tallentaminen laitteiden välillä iCloud-avainnipun avulla

iCloud-avainnippu pitää salasanat, pääsyavaimet ja muut suojatut tiedot päivitettyinä iPhoneissa, iPadeissa, Maceissa ja Windows-tietokoneissa.

Automaattisen täytön käyttäminen luottokorttitietojen tallennukseen

Automaattinen täyttö lisää automaattisesti esimerkiksi aikaisemmin tallentamasi luottokortin tiedot ja Yhteystiedot-apissa olevat yhteystiedot.

Tietojen automaattisen täyttämisen käyttöönotto ja käyttäminen iPhonen Safarissa