Tallennettujen salasanojen etsiminen iPhonessa

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit etsiä tallennetut salasanat ja muokata niitä iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa.

Tallennettujen salasanojen etsiminen Sirin avulla

Voit käyttää Siriä salasanojen tarkastelemiseen sanomalla jotakin tähän tapaan: ”Hei Siri, näytä salasanani.” Jos etsit tietyn apin tai sivuston salasanaa, voit kysyä myös Siriltä. Sano esimerkiksi näin: ”Hei Siri, mikä on Netflix-salasana?”

Tallennettujen salasanojen tarkasteleminen Asetuksissa

1. Napauta Asetukset ja valitse sitten Salasanat. Valitse iOS 13:ssa tai aiemmissa Salasanat ja tilit ja napauta sitten Salasanat (sivustot/apit).
  2. Käytä pyydettäessä Face ID:tä tai Touch ID:tä tai anna pääsykoodi.
    iPhone 12 Pro, jossa näkyy, että esimerkiksi Apple-, Google- ja Hulu-tilien salasanat on tallennettu Asetusten Salasanat-osioon.
  3. Voit tarkastella kunkin sivuston salasanaa valitsemalla sivuston.
    iPhone 12 Pro, jossa näkyvät käyttäjän Apple-tilin tilitiedot, muun muassa Käyttäjätunnus ja Salasana.
    • Jos haluat poistaa tallennetun salasanan, napauta Poista salasana.
    • Jos haluat päivittää salasanan, napauta Muokkaa.

Tarvitsetko lisää ohjeita?