Siirtyminen iBooks Authorista Pagesiin

Pagesilla voit luoda kirjoja ja tehdä yhteistyötä niiden parissa Macissa, iPadissa, iPhonessa ja iCloud.comissa.

Tietoja iBooks Authorista

iBooks Authoria ei enää päivitetä, ja uudet käyttäjät eivät voi hankkia sitä 1.7.2020 alkaen. Jos olet aikaisemmin ladannut apin, se on edelleen saatavilla App Storen ostohistoriasta. Voit jatkaa iBooks Authorin käyttöä macOS 10.15:ssä ja aiemmissa, ja iBooks Authorilla Apple Booksiin aikaisemmin julkaistut kirjat ovat edelleen käytettävissä.

Jos sinulla on iBooks Author -kirjoja, jotka haluat tuoda Pagesiin, Pagesiin on sitä varten pian tulossa kirjojen tuontitoiminto. Sillä voit avata ja muokata iBooks Author -tiedostoja (.iba) Pagesissa.

Tietoja kirjojen luonnista Pagesissa

Voit luoda kirjoja Macissa, iPadissa, iPhonessa ja iCloud.comissa.

Luo ja jaa kirjoja

Voit luoda ja julkaista kirjoja sekä tehdä yhteistyötä niiden parissa.

Suunnittele kirjoja

Pagesin lukuisat toiminnot helpottavat kirjan suunnittelua.

Lisää kirjoihin mediasisältöä

Voit lisätä kirjaasi muun muassa videoita, kuvagallerioita, piirroksia ja ääntä.

Järjestä kirjoja

Voit määrittää kirjasi rakenteen ja muodon.

Lähetä palautetta

Jos sinulla on palautetta tai Pagesiin liittyviä ominaisuuspyyntöjä, jaa ne kanssamme.