Jos matkakorttisi saldo ei päivity Wallet-appiin

Tässä artikkelissa on tietoja siitä, mitä voit tehdä, kun lisäät rahaa Wallet-matkakortille, mutta saldo ei päivity.

Jos matkakorttisi saldo on virheellinen

Käynnistä ensin iPhone uudelleen. Jos saldosi on edelleen virheellinen, noudata seuraavia ohjeita:

1. Avaa Wallet-appi iPhonessa.
  2. Napauta matkakorttia ja sitten lisätietopainiketta Lisätietoja.
  3. Ota huoltotila käyttöön ja tee sitten todennus Face ID:llä, Touch ID:llä tai pääsykoodilla.
  4. Voit poistaa huoltotilan käytöstä napauttamalla korttia.
  5. Katso, onko saldosi päivitetty.

Jos olet sitä mieltä, että tapahtumat eivät ole oikein senkään jälkeen, kun olet poistanut huoltotilan käytöstä ja ottanut sen uudelleen käyttöön, ota asian tarkistamiseksi yhteyttä liikennekortin myöntäjään.

Varmista, että sinua veloitettiin

Tarkista sen maksukortin tapahtumat, jolla lisäsit rahaa Wallet-apin matkakortille. Jos näet veloituksen tapahtumahistoriassa, matkakorttisi saldo saattaa olla oikein, vaikka Wallet-apin saldo olisi eri.