Apple Music -apin käyttöönotto Samsungin älytelevisiossa

Jos tilaat Apple Musicin, voit käyttää Apple Music -luettelon kappaleita, soittolistoja ja musiikkivideoita. Seuraa suosikkimusiikkiasi täydellisesti ajoitetuilla sanoituksilla. Ja käytä musiikkikirjastoasi suoraan älytelevisiostasi.

Tarvittavat asiat

Apple Music -apin käyttöönotto

1. Siirry älytelevisiosi appiosioon.
  2. Avaa Apple Music -appi.
  3. Valitse tervetulonäytössä Jatka.
  4. Valitse vaihtoehto, jonka mukaan olet jo tilaaja.
  5. Täältä voit kirjautua sisään Apple ID:llä ja salasanalla, joita käytät Apple Music -tilauksessasi, ja suorittaa käyttöönoton kahdella tavalla:
    • Kirjaudu sisään mobiililaitteella: käytä puhelimesi kameraa QR-koodin skannaamiseen TV-ruudulta. Seuraa mobiililaitteella näkyviä ohjeita, joita noudattamalla voit kirjautua sisään Apple ID:lläsi ja viimeistellä käyttöönoton.
    • Kirjaudu sisään tähän TV:hen: käytä kaukosäädintä, joka tuli TV:si mukana. Sen avulla voit kirjautua manuaalisesti sisään Apple ID:lläsi ja viedä asennuksen loppuun.

Voit lisätä muita Apple ID -tilejä Apple Musiciin siirtymällä kohtaan Settings (Asetukset) > Accounts (Tilit).

Kun olet asentanut Apple Music -apin, voit selata ja toistaa musiikkia Apple Music -luettelosta ja musiikkikirjastostasi.

Voit myös seurata täydellisesti ajoitettuja sanoituksia samalla, kun kuuntelet kappaletta. Toista kappale, niin sanoitukset ilmestyvät automaattisesti näytölle.

Osa musiikkikirjastosi sisällöstä ei ehkä ole käytettävissä älytelevisiosi Apple Music -apissa. Jotkin Apple Music -ominaisuudet eivät ole käytettävissä älytelevisiosi Apple Music -apissa.

Apple Music -apin nollaus

Voit palauttaa Apple Music -apin alkuperäisasetuksiin, poistaa kaikki henkilökohtaiset tietosi ja kirjautua ulos kaikilta tileiltä. Jos nollaat Apple Music -apin älytelevisiossa, jolla olet kirjautunut myös Apple TV -appiin, myös Apple TV -appi palautetaan alkuperäisasetuksiin.

• Jos haluat palauttaa Apple TV- ja Apple Music -apin älytelevisiossa, avaa jompikumpi appi ja siirry kohtaan Settings (Asetukset) > Reset Apple TV (Nollaa Apple TV) ja Apple Music.
  • Jos haluat vain kirjautua ulos Apple Music -apista älytelevisiossa, avaa Apple Music -appi ja siirry kohtaan Settings (Asetukset) > Accounts (Tilit).

Jos olet kirjautuneena älytelevisioosi, joka ei ole enää käytössäsi

Jos olet kirjautuneena Apple Music -appiin Apple ID:lläsi jonkun toisen älytelevisiossa tai sellaisessa älytelevisiossa, joka ei ole enää käytössäsi, voit kirjautua ulos noudattamalla seuraavia ohjeita.

Mac tai Windows-tietokone:

1. Siirry osoitteeseen appleid.apple.com ja kirjaudu sisään Apple ID:lläsi ja salasanallasi.
  2. Vieritä alaspäin laitteisiisi ja valitse älytelevisiosi.
  3. Valitse Poista tililtä.

iPhone, iPad tai iPod touch:

1. Valitse Asetukset > [nimesi].
  2. Vieritä sivua alaspäin ja napauta älytelevisiotasi.
  3. Napauta Poista tililtä.

Lisätietoja

Apple Music -apin saatavuus voi vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Katso saatavuus maassasi tai alueellasi. Myös Apple Music -apin ominaisuudet ja sen tukemat laitteet saattavat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.