Uutta Apple Pro Display XDR -laiteohjelmistopäivityksissä

Lue lisätietoja muutoksista ja ominaisuuksista, jotka sisältyvät näytön laiteohjelmiston versioon 2.2.2 eli Pro Display XDR:n uusimpaan laiteohjelmistopäivitykseen.

Näytön laiteohjelmisto 2.2.2

• Lisää tuen muokatuille Pro Display XDR -referenssitiloille, jotka voit räätälöidä tiettyihin työnkulun tarpeisiin määrittämällä väriskaalan, valkopisteen, luminanssin ja siirtofunktion asetukset. Lisätietoja
  • Pieniä parannuksia vakauteen.

Vaatii macOS 10.15.4:n tai uudemman.

Laiteohjelmistoversion tarkistaminen

Jos haluat tarkistaa Pro Display XDR:n laiteohjelmistoversion, valitse Omenavalikko  > Tietoja tästä Macista, klikkaa Järjestelmäraportti ja klikkaa sitten Grafiikka/näytöt. Pro Display XDR -osiossa laiteohjelmistoversio näkyy Näytön laiteohjelmistoversio -kohdan vieressä.

Jos laiteohjelmisto ei ole ajan tasalla

Laiteohjelmistopäivityksen edellyttämän macOS-version asentamisen jälkeen Mac lataa päivityksen 24 tunnin kuluessa. Kun Mac on valmis asentamaan laiteohjelmistopäivityksen, sinua voidaan kehottaa ottamaan laiteohjelmistopäivitys käyttöön, ja näyttö voi olla musta muutaman minuutin ajan asennuksen aikana.

Jos valitset päivityskehotteessa Ei nyt tai huomaat, että referenssitilat puuttuvat esiasetusvalikosta, sinun on ehkä liitettävä näyttö uudelleen virtalähteeseen. Varmista, että olet kirjautunut käyttäjätilille macOS:ssä, irrota näyttö virtalähteestä 30 sekunnin ajaksi ja liitä sitten näyttö uudelleen virtalähteeseen.

Varmista laiteohjelmistopäivityksen lataamista varten, että Asenna järjestelmän datatiedostot ja suojauspäivitykset- ja Asenna macOS-päivitykset -asetukset on valittu Ohjelmiston päivitys -asetusten Lisävalinnat-ikkunasta.