Kalentereiden tilauksen peruminen iPhonessa

Lue, mitä tehdä, jos saat pyytämättömiä kalenterikutsuja tai tapahtumailmoituksia iPhoneen.

iCloud-kalenterin tilauksen peruminen

1. Siirry Kalenteri-appiin.
  2. Napauta Kalenterit. Napauta poistettavan kalenterin vieressä olevaa Tiedot-painiketta
  3. Vieritä alas ja napauta sitten Poista kalenteri.

Jos saat pyytämättömän kalenterikutsun iCloudiin Mailin tai Kalenterin kautta, voit ilmoittaa sen olevan roskapostia. Lue lisätietoja iCloud-kalenteritilauksista.

Muiden kalentereiden tilauksen peruminen

Jos haluat perua muun kuin iCloud-kalenterin tilauksen, toimi seuraavasti:

1. Valitse Asetukset > Salasanat ja tilit.
  2. Napauta tiliä.
  3. Poista Kalenteri käytöstä napauttamalla liukusäädintä.
  4. Napauta Poista iPhonesta.

Jos saat pyytämättömiä kalenterikutsuja tai ilmoituksia muun valmistajan apista, yritä poistaa appi laitteesta. Voit myös ottaa yhteyttä valmistajaan selvittääksesi, miten kalenterin voi poistaa.

Tiettyjen kalenterikutsujen poistaminen

Voit poistaa jo hyväksymäsi kutsun napauttamalla tapahtumaa ja napauttamalla sitten Hylkää tai Poista tapahtuma. Jos olet vahingossa tilannut kalenterin, jota et tarvitse, toimi seuraavasti:

1. Avaa Kalenteri-appi. Napauta sitten Kalenterit ja etsi tuntematon tai epäilyttävä kalenteri.
  2. Napauta kalenteria.
  3. Vieritä alas ja napauta sitten Poista kalenteri.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.