Apple Pencil -yhteensopivuus

Lue, mikä Apple Pencil on yhteensopiva minkäkin iPadin kanssa.

Apple Pencil (2. sukupolvi)

Apple Pencil (2. sukupolvi)

Voit käyttää Apple Penciliä (2. sukupolvi) näiden iPad-mallien kanssa:

• iPad mini (6. sukupolvi)
  • iPad Air (4. sukupolvi ja uudemmat)
  • 12,9 tuuman iPad Pro (3. sukupolvi ja uudemmat)
  • 11 tuuman iPad Pro (1. sukupolvi ja uudemmat)

Apple Pencil (1. sukupolvi)

Apple Pencil (1. sukupolvi)

Voit käyttää Apple Penciliä (1. sukupolvi) näiden iPad-mallien kanssa:

• iPad mini (5. sukupolvi)
  • iPad (6., 7., 8. ja 9. sukupolvi)
  • iPad (10. sukupolvi)*
  • iPad Air (3. sukupolvi)
  • iPad Pro (12,9 tuumaa, 1. ja 2. sukupolvi)
  • iPad Pro (10,5 tuumaa)
  • iPad Pro (9,7 tuumaa)

Etkö ole varma, mikä iPad-malli sinulla on? iPad-mallin tunnistaminen.

* Tarvitset USB-C – Apple Pencil ‑sovittimen, jotta voit muodostaa laiteparin Apple Pencilin ja iPadin (10. sukupolvi) välille ja ladata Apple Penciliä iPadilla.