Kirjojen ja äänikirjojen latausten poistaminen laitteeltasi

Kun poistat kirjan, se ei enää ole tallennettuna laitteellesi, mutta se on edelleen saatavilla muiden laitteidesi kirjastossa.

Kirjojen, äänikirjojen tai PDF-tiedostojen poistaminen iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla

Voit poistaa ladattuja kirjoja ja muuta sisältöä Apple Books -apista tai äänikirjoista Asetukset-apista.

Poistaminen Apple Books -apista

1. Napauta ensin Kirjasto ja etsi sitten haluamasi kohde. Jos kohde on osa sarjaa, avaa ensin sarja.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa Muokkaa.
  3. Napauta kohdetta, jonka haluat poistaa, ja napauta sitten Roskakorikuvaketta Roskakorikuvake.
  4. Jos haluat poistaa kohteen laitteeltasi, valitse Poista lataus. (Jos kohde on PDF-tiedosto tai se ei ole Book Storesta, voit poistaa sen kirjastostasi napauttamalla Poista kaikkialta.)

Jos näet latauspainikkeen kohteen vieressä, se on tallennettu pilveen eikä sitä ole ladattu laitteellesi. Jos et halua, että kohde näkyy pilvipalvelussa, kätke kohde. Kohteen kätkeminen poistaa sen laitteestasi, mutta pääset siihen napauttamalla kirjautumispainiketta kirjautumispainike tai valokuvaasi näytön yläosassa ja napauttamalla sitten Hallitse kätkettyjä ostoja.

Jos synkronoit kirjoja ja äänikirjoja manuaalisesti tietokoneen ja USB-kaapelin avulla iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin, poista synkronointi käytöstä poistaaksesi nämä kohteet.

Poistaminen Asetukset-apista

1. Avaa Asetukset-appi.
  2. Napauta Yleiset ja sitten iPhonen tallennustila tai iPadin tallennustila.
  3. Vieritä kohtaan Kirjat ja napauta sitä.
  4. Pyyhkäise vasemmalle minkä tahansa äänikirjan latauksen kohdalla ja napauta Poista.

Kirjojen, äänikirjojen tai PDF-tiedostojen poistaminen Macilla

1. Klikkaa Kirjasto ikkunan yläreunasta ja sitten Kaikki kirjat sivupalkista.
  2. Klikkaa kohdetta, jonka haluat poistaa. Jos kohde on osa sarjaa, avaa ensin sarja ja klikkaa sitten sitä.
  3. Valitse Muokkaa > Poista valikkoriviltä ja vahvista sitten pyydettäessä.

Jos Poista-vaihtoehto on himmennetty, kun olet klikannut Muokkaa, kyseistä kohdetta ei ole ladattu Mac-tietokoneeseen.