Jos unohdit Ruutuaika-pääsykoodin

Lue ohjeet pääsykoodin nollaamiseen, jos unohdat sen.

Toimi seuraavien ohjeiden mukaan, jos unohdat Ruutuaika-pääsykoodisi tai jonkin Perhejako-ryhmän jäsenen Ruutuaika-pääsykoodin. Jos unohdat pääsykoodin, jolla voit avata iPhonen, iPadin tai iPod touchin lukituksen, tai saat viestin, jonka mukaan pääsykoodi on poistettu käytöstä, toimi seuraavien ohjeiden mukaan

Henkilökohtaisen laitteesi Ruutuaika-pääsykoodin nollaaminen

Toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan voit vaihtaa Ruutuaika-pääsykoodisi iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Macissa.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Varmista, että laitteesi on päivitetty iOS 13.4:ään tai iPadOS 13.4:ään tai uudempaan
  2. Valitse Asetukset > Ruutuaika.
  3. Napauta Vaihda ruutuajan pääsykoodi ja sitten uudelleen Vaihda ruutuajan pääsykoodi.
  4. Napauta Unohditko pääsykoodin?
  5. Anna Apple ID ja salasana*, joita käytit Ruutuaika-pääsykoodin määrittämiseen.
  6. Anna uusi Ruutuaika-pääsykoodi ja vahvista se antamalla se uudelleen.

Mac

1. Varmista, että Macisi on päivitetty macOS Catalina 10.15.4:ään tai uudempaan
  2. Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Ruutuaika.
  3. Klikkaa vasemmassa alakulmassa  Valinnat.
  4. Klikkaa Vaihda pääsykoodi ja sitten Unohditko pääsykoodin?
  5. Anna Apple ID ja salasana*, joita käytit Ruutuaika-pääsykoodin määrittämiseen.
  6. Anna uusi Ruutuaika-pääsykoodi ja vahvista se antamalla se uudelleen.

Jos Jaa laitteidesi ruutuaika -asetus on käytössä, uusi Ruutuaika-pääsykoodi päivitetään automaattisesti laitteisiisi sen nollaamisen jälkeen.

Jos sinulla on edelleen ongelmia ruutuajan pääsykoodin nollaamisessa, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Lapsesi laitteen Ruutuaika-pääsykoodin nollaaminen

Jos käytät Perhejakoa lapsen tilin hallinnointiin, pääsykoodin nollausvaihtoehdot eivät ole käytettävissä lapsen laitteessa. Voit nollata lapsesi Ruutuaika-pääsykoodin suorittamalla perheen järjestäjän laitteessa seuraavat toimet.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Varmista, että perheen järjestäjän laite on päivitetty iOS 13.4:ään tai iPadOS 13.4:ään tai uudempaan
  2. Valitse perheen järjestäjän laitteessa Asetukset > Ruutuaika.
  3. Siirry alaspäin ja valitse lapsen nimi Perhe-kohdasta.
  4. Napauta Vaihda ruutuajan pääsykoodi ja sitten uudelleen Vaihda ruutuajan pääsykoodi. Sinua voidaan pyytää suorittamaan todennus Face ID:llä, Touch ID:llä tai laitteesi pääsykoodilla.
  5. Anna uusi Ruutuaika-pääsykoodi ja vahvista se antamalla se uudelleen.

Mac

1. Varmista, että Macisi on päivitetty macOS Catalina 10.15.4:ään tai uudempaan
  2. Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Ruutuaika.
  3. Valitse lapsen nimi vasemman sivupalkin avattavasta valikosta.
  4. Klikkaa vasemmassa alakulmassa  Valinnat.
  5. Klikkaa Vaihda pääsykoodi ja sitten Unohditko pääsykoodin?
  6. Anna Apple ID ja salasana*, joita käytit Ruutuaika-pääsykoodin määrittämiseen.
  7. Anna uusi Ruutuaika-pääsykoodi ja vahvista se antamalla se uudelleen.

Jos Jaa laitteidesi ruutuaika -asetus on käytössä, uusi Ruutuaika-pääsykoodi päivitetään automaattisesti laitteisiisi sen nollaamisen jälkeen.

Jos sinulla on edelleen ongelmia ruutuajan pääsykoodin nollaamisessa, ota yhteyttä Apple-tukeen.

*Lue ohjeet siihen, miten toimia, jos olet unohtanut Apple ID:si tai salasanasi

Lisätietoja

Määritä ruutuaika iPhonella, iPodilla tai iPod touchilla, tarkastele käyttöä ja määritä rajoituksia.

Määritä ruutuaika Macilla, tarkastele käyttöä ja määritä rajoituksia.