Jos unohdit Ruutuaika-pääsykoodin

Lue ohjeet pääsykoodin nollaamiseen, jos unohdat sen.

Toimi seuraavien ohjeiden mukaan, jos unohdat Ruutuaika-pääsykoodisi tai jonkin Perhejako-ryhmän jäsenen Ruutuaika-pääsykoodin. Jos unohdat pääsykoodin, jolla voit avata iPhonen, iPadin tai iPod touchin lukituksen, tai saat viestin, jonka mukaan pääsykoodi on poistettu käytöstä, toimi seuraavien ohjeiden mukaan

Henkilökohtaisen laitteesi Ruutuaika-pääsykoodin nollaaminen

Toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan voit vaihtaa Ruutuaika-pääsykoodisi iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Macissa.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Valitse Asetukset > Ruutuaika.
  2. Napauta Vaihda ruutuajan pääsykoodi ja sitten uudelleen Vaihda ruutuajan pääsykoodi.
  3. Napauta Unohditko pääsykoodin?
  4. Anna Apple ID ja salasana*, joita käytit Ruutuaika-pääsykoodin määrittämiseen.
  5. Anna uusi Ruutuaika-pääsykoodi ja vahvista se antamalla se uudelleen.

Mac

1. Varmista, että Macisi on päivitetty macOS Catalina 10.15.4:ään tai uudempaan
  2. Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Ruutuaika.
  3. Klikkaa Vaihda pääsykoodi ja sitten Unohditko pääsykoodin?
  4. Anna Apple ID ja salasana*, joita käytit Ruutuaika-pääsykoodin määrittämiseen.
  5. Anna uusi Ruutuaika-pääsykoodi ja vahvista se antamalla se uudelleen.

Jos Jaa laitteidesi ruutuaika -asetus on käytössä, uusi Ruutuaika-pääsykoodi päivitetään automaattisesti laitteisiisi sen nollaamisen jälkeen.

Jos sinulla on edelleen ongelmia ruutuajan pääsykoodin nollaamisessa, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Lapsesi laitteen Ruutuaika-pääsykoodin nollaaminen

Jos käytät Perhejakoa lapsen tilin hallinnointiin, pääsykoodin nollausvaihtoehdot eivät ole käytettävissä lapsen laitteessa. Voit nollata lapsesi Ruutuaika-pääsykoodin suorittamalla perheen järjestäjän laitteessa seuraavat toimet.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Valitse perheen järjestäjän laitteessa Asetukset > Ruutuaika.
  2. Siirry alaspäin ja valitse lapsen nimi Perhe-kohdasta.
  3. Napauta Vaihda ruutuajan pääsykoodi ja sitten uudelleen Vaihda ruutuajan pääsykoodi. Sinua voidaan pyytää suorittamaan todennus Face ID:llä, Touch ID:llä tai laitteesi pääsykoodilla.
  4. Anna uusi Ruutuaika-pääsykoodi ja vahvista se antamalla se uudelleen.

Mac

1. Varmista, että Macisi on päivitetty macOS Catalina 10.15.4:ään tai uudempaan
  2. Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Ruutuaika.
  3. Valitse lapsen nimi vasemman sivupalkin avattavasta valikosta.
  4. Klikkaa Vaihda pääsykoodi ja sitten Unohditko pääsykoodin?
  5. Anna Apple ID ja salasana*, joita käytit Ruutuaika-pääsykoodin määrittämiseen.
  6. Anna uusi Ruutuaika-pääsykoodi ja vahvista se antamalla se uudelleen.

Jos Jaa laitteidesi ruutuaika -asetus on käytössä, uusi Ruutuaika-pääsykoodi päivitetään automaattisesti laitteisiisi sen nollaamisen jälkeen.

Jos sinulla on edelleen ongelmia ruutuajan pääsykoodin nollaamisessa, ota yhteyttä Apple-tukeen.

*Lue ohjeet siihen, miten toimia, jos olet unohtanut Apple ID:si tai salasanasi

Lisätietoja

Määritä ruutuaika iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla, tarkastele käyttöä ja määritä rajoituksia.

Määritä ruutuaika Macilla, tarkastele käyttöä ja määritä rajoituksia.