Jos käytät WebDAVia Pages-, Numbers- tai Keynote-dokumenttien hallintaan iPhonessa tai iPadissa

Pagesin, Numbersin tai Keynote 10.0:n tai sitä uudemman päivittämisen jälkeen et voi enää ladata dokumentteja WebDAV-palvelimelle. Tallenna kaikki odottavat lähetykset laitteeseen, iCloudiin tai toiseen sijaintiin, jotta lähettämättömiä muutoksia ei menetetä.

Jos sinulla on Pagesin, Numbersin tai Keynoten päivittämisen jälkeen WebDAV-palvelimelle siirrettäviä odottavia lähetyksiä, näet ilmoituksen, jossa kysytään, haluatko palauttaa dokumentit, joihin liittyy odottavia lähetyksiä. Napauta Tallenna kopio, jos haluat tallentaa yhden dokumentin, tai napauta Tallenna kopiot, jos haluat tallentaa useita dokumentteja. Valitse sitten sijainti laitteesta, iCloud Drivesta tai toisesta sijainnista. Jos et halua tallentaa näitä muutoksia, napauta Poista (tai Poista kaikki, jos haluat poistaa useita dokumentteja).

Kaikki dokumentit, jotka lähetit WebDAV-palvelimelle ennen laitteellasi olevan Pagesin, Numbersin tai Keynoten päivittämistä, ovat edelleen käytettävissä WebDAV-palvelimella.