Jos käytät WebDAVia Pages-, Numbers- tai Keynote-dokumenttien hallintaan iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla

Pages, Numbers tai Keynote 10.0:n päivittämisen jälkeen et enää pysty lähettämään dokumentteja WebDAV-palvelimelle. Tallenna kaikki odottavat lähetykset laitteeseen, iCloudiin tai toiseen sijaintiin, jotta lähettämättömiä muutoksia ei menetetä.

Jos sinulla on Pagesin, Numbersin tai Keynoten päivittämisen jälkeen WebDAV-palvelimelle siirrettäviä odottavia lähetyksiä, näet ilmoituksen, jossa kysytään, haluatko päivittää odottavia lähetyksiä sisältävät dokumentit. Napauta Tallenna kopio, jos haluat tallentaa yhden dokumentin, tai Tallenna kopioita, jos haluat tallentaa useita dokumentteja, ja valitse sitten sijainti laitteesta, iCloud Drivesta tai toisesta sijainnista. Jos et halua tallentaa näitä muutoksia, napauta Poista (tai useiden dokumenttien tapauksessa Poista kaikki).

Kaikki dokumentit, jotka lähetit WebDAV-palvelimelle ennen laitteessasi olevan Pagesin, Numbersin ja Keynoten päivittämistä, ovat edelleen käytettävissä WebDAV-palvelimella.