Vesilukon käyttäminen ja veden poistaminen Apple Watchista

Laita Vesilukko päälle, kun käytät Apple Watchia vedessä. Kun olet valmis, pyöritä Digital Crownia veden poistamiseksi kellosi kaiuttimesta. Toimi seuraavasti.

Kun Vesilukko on päällä, Apple Watch Series 2 tai uudempi ei reagoi sen näytön koskettamiseen. Tämä estää tahattomat syötteet, kun olet vedessä. Kun laitat Vesilukon pois päältä, kellosi poistaa kaiken sen kaiuttimeen jääneen veden.

Vesilukon laittaminen päälle

1. Pidä näytön alaosaa painettuna, kun kellotaulu tai jokin appi on näkyvissä. Odota, kunnes Ohjauskeskus tulee näkyviin, ja pyyhkäise sitten ylöspäin. Voit avata Ohjauskeskuksen mistä tahansa näytöstä.
  2. Napauta Vesilukko-painiketta . Vesilukko-kuvake  ilmestyy kellotaulun yläosaan.

Vesilukko menee päälle automaattisesti myös silloin, kun aloitat vesipohjaisen treenin, kuten uinnin tai lainelautailun.

Vesilukon laittaminen pois päältä ja veden poistaminen

Pyöritä Apple Watchin sivulla olevaa Digital Crownia, kunnes näytöllä lukee Avattu. Voit kiertää Digital Crownia kumpaankin suuntaan.

Tällöin toistetaan sarja ääniä, joilla vesi poistetaan kaiuttimesta, ja sitten voit käyttää näyttöä tavalliseen tapaan.