Applelta ostamiesi sovellusten tai sisällön hyvityksen tilan tarkistaminen

Tiedotamme asiasta 48 tunnin kuluessa. Aika, jonka kuluttua rahat ilmestyvät tilillesi tai tiliotteeseesi, vaihtelee maksutavan mukaan. Saatat menettää oikeutesi hyvitettyjen tuotteiden käyttöön.

Näin tarkistat hyvityspyyntösi tilan

1. Siirry osoitteeseen reportaproblem.apple.com ja kirjaudu sisään Apple ID -tunnuksellasi.
  2. Valitse Check Status of Claims (Tarkista vaatimusten tila). Jos Check Status of Claims (Tarkista vaatimusten tila) ei ole näkyvissä, sinulla ei ole odottavia hyvityspyyntöjä.
  3. Näet tilan napauttamalla tai napsauttamalla kohtaa Pending (Odottaa).

Milloin saan rahani takaisin?

Jos hyvityspyyntösi hyväksytään, rahat palautetaan käyttämällä maksutapaa, jolla tuote on ostettu. Hyvityksen ilmestyminen tilillesi tai tiliotteeseesi kestää näin kauan:

Store-luottovarat – Hyvityksen näkyminen Apple-tilisi saldossa voi kestää 48 tuntia.

Matkapuhelinlaskutus – Voi kestää jopa 60 päivää, ennen kuin hyvitys näkyy tiliotteessa. Käsittelyaika voi vaihdella operaattorin mukaan. Voit ottaa yhteyttä operaattoriin ja pyytää lisätietoja.

Kaikki muut maksutavat – Voi kestää jopa 30 päivää, ennen kuin hyvitys näkyy tiliotteessa. Jos et näe hyvitystä 30 päivän kuluttua, ota yhteyttä rahalaitokseen.