Tietoja tvOS 13,3:n turvallisuussisällöstä

Tässä artikkelissa kerrotaan tvOS 13.3:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta.

tvOS 13.3

Julkaistu 10.12.2019

CFNetwork-välipalvelimet

Saatavuus: Apple TV 4K ja Apple TV HD

Vaikutus: Ohjelma saattoi pystyä hankkimaan laajennetut käyttöoikeudet.

Kuvaus: Ongelma on ratkaistu parantamalla tarkistuksia.

CVE-2019-8848: Zhuo Liang (Qihoo 360 Vulcan Team)

FaceTime

Saatavuus: Apple TV 4K ja Apple TV HD

Vaikutus: Haitallisen videon käsittely FaceTimen kautta saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Rajojen ulkopuolinen lukuongelma ratkaistiin parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2019-8830: Natalie Silvanovich (Google Project Zero)

IOUSBDeviceFamily

Saatavuus: Apple TV 4K ja Apple TV HD

Vaikutus: Ohjelma saattoi pystyä suorittamaan mielivaltaista koodia kernel-käyttöoikeuksilla.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2019-8836: Xiaolong Bai ja Min (Spark) Zheng (Alibaba Inc.) ja Luyi Xing (Indiana University Bloomington)

Kernel

Saatavuus: Apple TV 4K ja Apple TV HD

Vaikutus: Ohjelma saattoi pystyä suorittamaan mielivaltaista koodia kernel-käyttöoikeuksilla.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma on ratkaistu poistamalla haavoittuvuuden aiheuttanut koodi.

CVE-2019-8833: Ian Beer (Google Project Zero)

Kernel

Saatavuus: Apple TV 4K ja Apple TV HD

Vaikutus: Ohjelma saattoi pystyä suorittamaan mielivaltaista koodia kernel-käyttöoikeuksilla.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2019-8828: Cim Stordal (Cognite)

CVE-2019-8838: Dr. Silvio Cesare (InfoSect)

libexpat

Saatavuus: Apple TV 4K ja Apple TV HD

Vaikutus: Haitallisen XML-tiedoston jäsentäminen saattoi aiheuttaa käyttäjätietojen paljastumisen.

Kuvaus: Ongelma on korjattu päivittämällä expat-versioon 2.2.8.

CVE-2019-15903: Joonun Jang

Suojaus

Saatavuus: Apple TV 4K ja Apple TV HD

Vaikutus: Ohjelma saattoi pystyä suorittamaan mielivaltaista koodia järjestelmän käyttöoikeuksilla.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2019-8832: Insu Yun (SSLab, Georgia Tech)

WebKit

Saatavuus: Apple TV 4K ja Apple TV HD

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2019-8835: Nimetön yhteistyössä Trend Micron Zero Day Initiativen kanssa, Mike Zhang (Pangu Team)

CVE-2019-8844: William Bowling (@wcbowling)

WebKit

Saatavuus: Apple TV 4K ja Apple TV HD

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Use-after-free-ongelma on ratkaistu parantamalla muistin hallintaa.

CVE-2019-8846: Marcin Towalski (Cisco Talos)

Kiitokset

Perustiedot

Haluamme kiittää Google Project Zeron Natalie Silvanovichia hänen avustaan.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.