Apple Podcasts -palvelun toistaminen Alexalla

Pyydä Alexaa toistamaan suosikkiohjelmasi.

Apple Podcasts -palvelu Alexalle on käytettävissä vain Itävallassa, Australiassa, Brasiliassa, Kanadassa, Ranskassa, Saksassa, Intiassa, Irlannissa, Italiassa, Japanissa, Meksikossa, Uudessa-Seelannissa, Espanjassa, Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa.

Tarvittavat asiat

• Amazon Fire TV tai Amazon Echo -kaiutin ja käyttöönottoon käytetty iOS- tai Android-laite, johon on asennettu Amazon Alexa -appi. Muista päivittää uusimpaan iOS-versioon ja tarkista App Storesta, onko Amazon Alexa -appiin saatavilla päivityksiä. Jos käytät Android-laitetta, tarkista Apple Podcasts- tai Amazon Alexa -apin päivitysten saatavuus Google Play Storesta.
  • Jos tarvitset apua Alexan, Amazon Echo -laitteen tai Fire TV -laitteen käyttöönotossa tai käytössä, pyydä apua Amazonilta.

Apple Podcasts -palvelun ottaminen käyttöön Alexalla

1. Avaa Amazon Alexa -appi ja napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkopainiketta.
  2. Napauta Skills & Games (Taidot ja pelit) ja hae Apple Podcasts -taito.
  3. Napauta Enable to Use (Ota käyttöön).

Voit ottaa Apple Podcasts -taidon käyttöön myös Alexa-taitokaupassa verkossa.

Apple Podcastsin ottaminen käyttöön oletusarvoisena podcast-palveluna

Ota selvää, miten voit pyytää Alexaa toistamaan jotakin sanomatta ”on Apple Podcasts” joka kerta.*

1. Avaa Amazon Alexa -appi ja napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkopainiketta.
  2. Napauta Settings (Asetukset).
  3. Napauta Music & Podcasts (Musiikki ja podcastit).
  4. Napauta Services (Palvelut) -kohdassa Link New Service (Linkitä uusi palvelu).
  5. Kirjaudu Apple ID:lläsi sisään Apple Podcasts -tilisi linkittämistä varten.
  6. Kun olet kirjautunut sisään, napauta oikeassa yläkulmassa olevaa X-kuvaketta.
  7. Napauta Select Default Service (Valitse oletuspalvelu).
  8. Valitse Apple Podcasts oletusarvoiseksi podcast-palveluksi.

*Käytettävissä vain Brasiliassa, Saksassa, Japanissa, Meksikossa, Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa.

Alexan pyytäminen toistamaan podcasteja

Voit pyytää Alexaa toistamaan suosikkipodcastiesi uusimmat jaksot. Sano esimerkiksi ”Alexa, play Conan O’Brien Needs A Friend on Apple Podcasts” tai ”Alexa, play The Daily from yesterday on Apple Podcasts”.

Apple Podcastsin poistaminen käytöstä Alexassa

1. Avaa Amazon Alexa -appi ja napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkopainiketta.
  2. Napauta Settings (Asetukset).
  3. Napauta Alexa Preferences (Alexan asetukset) -kohdassa Music (Musiikki).
  4. Napauta Apple Podcasts.
  5. Napauta Disable Skill (Poista taito käytöstä).

Kun poistat Apple Podcasts -taidon käytöstä, myös Apple Podcasts -tilisi linkitys poistetaan Amazon Alexa -apista.

Lisätietoja

Jos yrität kuunnella lapsille sopimatonta sisältöä Alexalla Australiassa, Itävallassa, Brasiliassa, Kanadassa, Ranskassa, Saksassa, Irlannissa, Italiassa, Meksikossa tai Espanjassa, voit kuunnella sitä Podcastit-apilla Apple-laitteella.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.