Jos näkyviin tulee ilmoitus, että viestisi on toimitettu roskapostina

iOS 13.3:ssa on tehty parannuksia Viestit-appiin roskapostiviestien määrän minimoimiseksi. Nämä parannukset saattavat vaikuttaa tiettyihin lähettämiisi viesteihin.

Jos viestisi toimitettiin roskapostina

Jos yrität lähettää viestiä jollekulle ja saat ilmoituksen, että viesti toimitettiin roskapostina, voit kokeilla seuraavia:

• Pyydä viestisi vastaanottajaa lisäämään puhelinnumerosi omiin yhteistietoihinsa.
  • Pyydä viestisi vastaanottajaa lähettämään sinulle viesti keskustelun aloittamiseksi.
  • Valitse laitteessasi Asetukset > Viestit > Lähetys/vastaanotto ja varmista, että vain puhelinnumerosi on valittuna Aloita uudet keskustelut käyttäen: -kohdassa. Jos Apple ID:si on valittuna, viestit toimitetaan roskapostina.
  • Jos käytät iPadia tai iPod touchia, ota tekstiviestien välittäminen käyttöön iPhonesta.