Näin avaat Apple Music Replayn

Apple Music Replayn avulla voit elää uudelleen musiikkikokemukset, jotka ovat värittäneet kulunutta vuottasi. Avaa näkymä vuoden aikana kuuntelemaasi musiikkiin. Saat soittolistan kappaleista, joita olet kuunnellut vuoden aikana eniten – jokaisesta vuodesta, jonka olet ollut Apple Music -tilaaja.

Mac ja iPhone, joissa näkyy Replay-verkkosivusto

Näin Apple Music Replay toimii

Apple Music Replay laskee eniten soittamasi kappaleet, albumit, artistit, soittolistat, lajityypit ja asemat seuraavien tietojen perusteella:

• Apple Musicin kuunteluhistoria
  • yksittäisten kappaleiden, artistien, albumien, soittolistojen, lajityyppien ja asemien soittomäärät
  • yksittäisten kappaleiden, artistien, albumien, soittolistojen, lajityyppien ja asemien kuunteluajat.

Näin näet Apple Music Replayn kuuntelutilastot

1. Siirry osoitteeseen replay.music.apple.com.
  2. Kirjaudu sisään Apple ID:llä, jolla olet tilannut Apple Musicin.
  3. Napauta tai klikkaa Aloita. Täällä voit:
    • Tarkastella tietoja koko vuoden ajalta: Kun olet kuunnellut palvelusta riittävästi musiikkia, voit tarkastella tietoja kuluvan vuoden aikana kuuntelemistasi kappaleista, artisteista ja albumeista. Näet myös soittokertojen määrät ja kuunteluajat.
    • Katsoa ja soittaa Replay-soittolistasi vuoden lopussa: Voit kalenterivuoden päättyessä katsoa eniten kuuntelemasi kappaleet, artistit, albumit, lajityypit, soittolistat ja asemat. Näet myös soittokertojen määrät, kokonaismäärät ja kuunteluajat.
    • Palata kuluneen vuoden kohokohtiin: juhlista kulunutta vuotta ääni- ja kuvayhteenvedolla eniten kuuntelemastasi musiikista.
    • Jakaa tiedot: voit jakaa kuuntelutietosi pikaviesteissä ja sosiaalisessa mediassa napauttamalla jakopainiketta.

Eikö Replay-soittolista ole näkyvissä?

Replay-soittolistan etsiminen ja jakaminen

1. Avaa Apple Music -appi.
  2. Valitse Kuuntele nyt.
  3. Vieritä alas kohtaan Replay: suosikkikappaleesi vuosittain. Täällä voit:

Eikö Replay-soittolista ole näkyvissä?

Jos et näe Replay-soittolistaa

Sinun pitää ehkä kuunnella enemmän musiikkia. Voit tarkistaa, paljonko sinun pitää kuunnella musiikkia, Replay-sivustossa olevasta edistymispalkista. Saat ilmoituksen heti, kun olet kuunnellut riittävästi musiikkia ja Replay-soittolistasi on valmis.

Jos Replay-valintaa ei vieläkään näy, varmista, että Käytä kuunteluhistoriaa -asetus on päällä kaikissa laitteissasi:

• iPhone ja iPad: valitse Asetukset > Musiikki ja ota Käytä kuunteluhistoriaa -asetus käyttöön.
  • Mac: valitse Apple Music -apissa Musiikki > Asetukset, klikkaa Yleiset-välilehteä ja valitse sitten Käytä kuunteluhistoriaa.
  • Android: napauta Apple Music -apin yläreunassa olevaa Lisää-painiketta Lisää-painike, napauta Asetukset ja valitse Käytä kuunteluhistoriaa -valinta käyttöön.

Apple Music ja tietosuoja

Apple Music on suunniteltu suojaamaan tietojasi, ja voit itse valita, mitä tietoja jaat.

Lue, miten tietojasi hallitaan

Apple Musicin saatavuus voi vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.