Näin avaat Apple Music Replayn

Lue, miten Apple Music Replay toimii, miten näet lisätietoja kuuntelemastasi musiikista ja mitä voit tehdä, jos et näe Apple Music Replayta.

vaihtoehtoinen teksti tarvitaan

Näin Apple Music Replay toimii

Apple Music Replay laskee eniten soittamasi kappaleet, albumit, artistit, soittolistat, lajityypit ja asemat seuraavien tietojen perusteella:

• Apple Musicin kuunteluhistoria

• yksittäisten kappaleiden, artistien, albumien, soittolistojen, lajityyppien ja asemien soittomäärät

• yksittäisten kappaleiden, artistien, albumien, soittolistojen, lajityyppien ja asemien kuunteluajat.

Näin näet Apple Music Replayn kuuntelutilastot

1. Varmista, että laitteesi on päivitetty uusimpaan ohjelmistoversioon.

2. Siirry osoitteeseen replay.music.apple.com.

3. Kirjaudu sisään Apple ID:llä, jolla olet tilannut Apple Musicin.

4. Napauta tai klikkaa Jump In (Siirry sisään). Täällä voit

• Nähdä kuukausittain koottuja tietoja kuuntelemastasi musiikista: Kun olet kuunnellut palvelusta riittävästi musiikkia, näet joka kuukausi eniten kuuntelemasi kappaleet, artistit ja albumit. Tiedot perustuvat soittokertoihin ja kuunteluaikaan. Näet myös kaikki merkkipaalut, jotka olet saavuttanut musiikin kuuntelussa.

• Katsoa ja soittaa Replay-soittolistasi vuoden lopussa: Voit kalenterivuoden päättyessä katsoa eniten kuuntelemasi kappaleet, artistit, albumit, lajityypit, soittolistat ja asemat. Näet myös soittokertojen määrät, kokonaismäärät ja kuunteluajat.

• Palata kuluneen vuoden kohokohtiin: juhlista kulunutta vuotta ääni- ja kuvayhteenvedolla eniten kuuntelemastasi musiikista.

• Jakaa tiedot: voit jakaa kuuntelutietosi pikaviesteissä ja somessa napauttamalla jakopainiketta.

Eikö Replay-soittolista ole näkyvissä?

Replay-soittolistan etsiminen ja jakaminen

1. Avaa Apple Music -appi.

2. Valitse Koti tai Kuuntele nyt.

3. Vieritä alas kohtaan Replay: suosikkikappaleesi vuosittain. Täällä voit

Eikö Replay-soittolista ole näkyvissä?

Jos et näe Replay-soittolistaa

Saat ilmoituksen heti, kun olet kuunnellut riittävästi musiikkia ja Replay-soittolistasi on valmis.

Jos Replay-valintaa ei vieläkään näy, varmista, että Käytä kuunteluhistoriaa -asetus on päällä kaikissa laitteissasi:

• iPhone ja iPad: valitse Asetukset > Musiikki ja ota Käytä kuunteluhistoriaa -asetus käyttöön.

• Mac: valitse Apple Music -apissa Musiikki > Asetukset, klikkaa Yleiset-välilehteä ja valitse sitten Käytä kuunteluhistoriaa.

• Android: napauta Apple Music -apin yläreunassa olevaa Lisää-painikettaLisää-painike, napauta Asetukset ja ota Käytä kuunteluhistoriaa -valinta käyttöön.

Apple Music ja tietosuoja

Apple Music on suunniteltu suojaamaan tietojasi, ja voit itse valita, mitä tietoja jaat.

Lue, miten tietojasi hallitaan

Apple Musicin saatavuus voi vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.