Apple Music Replay verkossa (beeta)

Apple Music Replayn avulla voit kokea uudelleen musiikkikokemuksia, jotka värittivät vuottasi. Saat tietoja eniten kuuntelemistasi artisteista ja albumeista. Lisäksi saat soittolistan kappaleista, joita kuuntelit eniten vuoden aikana – yhden jokaista vuotta kohden, jona olet tilannut Apple Musicin.

Apple Music Replay on toistaiseksi saatavilla vain Apple Musicin beeta-verkkoapissa.

Apple Music Replayn hankkiminen

1. Tarvitset Apple Music -tilauksen.
  2. Siirry osoitteeseen replay.music.apple.com
  3. Kirjaudu sisään samalla Apple ID:llä, jota käytät Apple Music -tilauksesi kanssa.
  4. Klikkaa Get Your Replay Mix (Hanki Replay Mix -soittolista).

Etkö näe Replay-valintaa? Sinun pitää ehkä kuunnella enemmän musiikkia. Kun olet toistanut tarpeeksi musiikkia, palaa tarkistamaan, onko Replay Mix -soittolistasi valmis.

Apple Music Replayn toimintaperiaate

Apple Music Replay laskee vuoden suosituimmat kappaleet, albumit ja artistit Apple Music -kuunteluhistoriasi perusteella. Apple Music Replay käyttää vuoden aikana toistamasi musiikin määrittämiseen myös useita muita tekijöitä:

• Musiikki, jota on toistettu Apple ID:lläsi millä tahansa Apple Musiciin kirjautuneella laitteella, lasketaan mukaan
  • Musiikkia, jota on toistettu Käytä kuunteluhistoriaa -asetuksen käytöstä poistaneilla laitteilla, ei lasketa mukaan
  • Vain Apple Music -valikoimassa oleva musiikki lasketaan mukaan
  • Kirjastostasi toistetut kappaleet on synkronoitava Apple Music -tilauksen kanssa, jotta ne lasketaan mukaan
  • Mukaan lasketaan kappaleet, artistit ja albumit, joita on toistettu tietty vähimmäismäärä ja -aika

Vuoden suosituimpien kappaleiden tarkasteleminen

Näet tänä vuonna eniten kuuntelemasi kappaleet yhdessä soittolistassa, joka päivitetään viikoittain. Lisäksi voit saada Replay-soittolistan jokaiselle vuodelle, jona olet ollut Apple Musicin tilaaja.

Voit tallentaa Replay-soittolistasi ja käyttää sitä kaikissa laitteissasi klikkaamalla +ADD (+LISÄÄ).

Kun olet lisännyt Replay-soittolistan kirjastoosi, voit jakaa sen aivan kuten kaikki muutkin luomasi soittolistat. Ystäväsi voivat lisätä Replay-soittolistasi kirjastoonsa ja saada päivityksiä eniten kuuntelemistasi kappaleista koko vuoden ajan.

Tietoja eniten kuuntelemistasi artisteista ja albumeista

Vierittämällä alaspäin näet, kuinka montaa artistia olet tähän asti tänä vuonna kuunnellut ja montako tuntia olet kuunteluun käyttänyt.

Näet myös toistaiseksi eniten kuuntelemasi 10 albumia ja niiden toistomäärät.