Jos näet ilmoituksen, jonka mukaan maksuttomien tilien enimmäismäärä on otettu käyttöön

Lue, mitä voit tehdä, jos näet ilmoituksen, kun yrität luoda Apple ID:n tai ottaa iCloudin käyttöön iPhonessa, iPadissa tai Macissa.

Miksi näit tämän viestin?

Jos näet ilmoituksen, jonka mukaan maksuttomien tilien enimmäismäärä on otettu käyttöön, olet ylittänyt Apple ID:iden määrän, jonka voit määrittää iCloudin yhteydessä yksittäisellä laitteella yhden vuoden aikana.

Saatat nähdä tämän viestin, kun

• kirjaudut sisään Apple ID:llä, jonka loit aikaisemmin verkossa, Apple TV:ssä tai kolmannen osapuolen palvelussa, mutta jota et ole vielä ottanut käyttöön iCloudissa.

• kirjaudut sisään Apple ID:llä, jolla on vain verkkokäyttöoikeudet iCloudiin.

Mitä sinun pitäisi tehdä?

Jos sinulla on toinen iPhone, iPad, tai Mac, voit yrittää ottaa iCloudin käyttöön Apple ID:llä kyseisessä laitteessa. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi ja aloita sitten iCloudin käyttö toimimalla näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

Jos olet jo ottanut Apple ID:n käyttöön iCloudin kanssa, kirjaudu sisään kyseisellä Apple ID:llä.

Jos tarvitset edelleen apua

Jos haluat edelleen ottaa iCloudin käyttöön tällä Apple ID:llä, ota yhteyttä Apple-tukeen ja pyydä apua.

Apple ID on tili, jolla voit käyttää Applen palveluita, kuten App Storea, Apple Musicia, iCloudia, iMessagea ja FaceTimea. Kirjaudut kaikkiin Applen palveluihin tällä Apple ID:llä ja salasanalla.