16-tuumaisen MacBook Pron näytön virkistystaajuuden vaihtaminen

Voit vaihtaa MacBook Pron (16-tuumainen, 2019) Retina-näytön virkistystaajuutta.

Kun teet ammattimaisia työtehtäviä, kuten videon editointia, voit asettaa näytön virkistystaajuuden vastaamaan editoitavan tai katseltavan videon kehysnopeutta.

Saatavilla olevat virkistystaajuudet

Voit vaihtaa näiden virkistystaajuuksien välillä Retina-näytössä:

• 60 Hz
  • 59,94 Hz
  • 50 Hz
  • 48 Hz
  • 47,95 Hz

Virkistystaajuuden vaihtaminen

Valitse virkistystaajuus, joka jakautuu tasan sisällön kehysnopeuden kanssa. Jos katseltavan sisällön kehysnopeus on esimerkiksi 24 kehystä sekunnissa, valitse virkistystaajuudeksi 48 Hz.

1. Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Näytöt.
  2. Pidä optionäppäintä painettuna ja valitse Skaalattu-painike. Virkistystaajuuden valikko tulee näkyviin.
  3. Klikkaa Virkistystaajuus-ponnahdusvalikkoa ja valitse virkistystaajuus.

Kun olet lopettanut videosisällön katselun tai editoinnin, sinun kannattaa ehkä vaihtaa virkistystaajuus takaisin oletusasetukseen 60 Hz.