Apple TV -apin ja Apple TV+:n kanssa käytettävissä olevat laitteet

Kaikki ostokset ja tilaukset ovat käytettävissä Apple TV -apissa kaikilla alla olevilla yhteensopivilla laitteilla.

iPhone, iPad ja iPod touch

Mac

Apple TV

Älytelevisiot

Roku-laitteet

Amazon Fire TV -laitteet

Et voi tehdä tilauksia etkä ostoksia Fire TV -laitteilla.

Windows-tietokone tai Microsoft Surface

Verkko

Jotkin laitteet eivät ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.