Tietoja iCloudin Windows-versio 11.0:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iCloudin Windows-versio 11.0:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta.

iCloudin Windows-versio 11.0

Julkaistu 30.10.2019

Grafiikkaohjain

Saatavuus: Windows 10 ja uudemmat Microsoft Storen kautta

Vaikutus: Ohjelma saattoi pystyä suorittamaan mielivaltaista koodia järjestelmän käyttöoikeuksilla.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2019-8784: Vasiliy Vasilyev ja Ilya Finogeev (Webinar, LLC)

libxslt

Saatavuus: Windows 10 ja uudemmat Microsoft Storen kautta

Vaikutus: libxslt:ssä oli useita ongelmia

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2019-8750: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

WebKit

Saatavuus: Windows 10 ja uudemmat Microsoft Storen kautta

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa yleisten sivustojen välisten komentosarjojen suorittamiseen.

Kuvaus: Logiikkaongelma on korjattu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2019-8813: nimetön tutkija

WebKit

Saatavuus: Windows 10 ja uudemmat Microsoft Storen kautta

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2019-8710: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

CVE-2019-8766: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

CVE-2019-8782: Cheolung Lee (LINE+ Security Team)

CVE-2019-8783: Cheolung Lee (LINE+ Security Team)

CVE-2019-8811: Soyeon Park (Georgia Techin SSLab)

CVE-2019-8814: Cheolung Lee (LINE+ Security Team)

CVE-2019-8816: Soyeon Park (Georgia Techin SSLab)

CVE-2019-8819: Cheolung Lee (LINE+ Security Team)

CVE-2019-8820: Samuel Groß (Google Project Zero)

CVE-2019-8821: Sergei Glazunov (Google Project Zero)

CVE-2019-8822: Sergei Glazunov (Google Project Zero)

CVE-2019-8823: Sergei Glazunov (Google Project Zero)

WebKit-prosessimalli

Saatavuus: Windows 10 ja uudemmat Microsoft Storen kautta

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2019-8815: Apple

Kiitokset

CFNetwork

Haluamme kiittää Googlen Lily Cheniä hänen avustaan.

WebKit

Haluamme kiittää Tencentin Xuanwu Labin Dliveä ja Qi'anxin Groupin Legendsecin Codesafe Teamin Zhiyi Zhangia heidän avustaan.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.