iCloud-analyysitiedot ja tietosuoja

Analyysitiedot on suunniteltu niin, että tietosi ovat turvassa. Voit itse valita, mitä haluat jakaa.

Auta Applea parantamaan tuotteitaan ja palvelujaan, mukaan lukien Siri ja muut älyominaisuudet, sallimalla iCloud-tilisi käyttö ja tietojen analysointi. iCloud-tilisi tietojen, kuten sähköpostiviestien tekstikatkelmien tai tilisi muiden samanlaisten tietojen, analysointiin ryhdytään vasta sen jälkeen, kun tiedot on käsitelty yksityisyyttä suojaavilla tekniikoilla, kuten differentiaalisella tietosuojalla, jotta tietoja ei liitetä sinuun tai tiliisi.

Voit laittaa iCloud-analyysin pois päältä milloin tahansa. Tee näin valitsemalla Asetukset > Tietosuoja ja suojaus > ”Analyysi ja parannukset” ja napauttamalla Jaa iCloud-analyysitiedot pois päältä.

Applen keräämää tietoa käsitellään aina Applen tietosuojakäytännön mukaisesti. Tietoja käytännöstä löydät osoitteesta www.apple.com/fi/privacy.

Julkaisupäivä: 12. syyskuuta 2022