TV-palveluntarjoaja ja tietosuoja

TV-palveluntarjoaja on suunniteltu niin, että tietosi ovat turvassa. Voit itse valita, mitä haluat jakaa.

TV-palveluntarjoajatoiminnon avulla TV-palveluntarjoaja ja muiden valmistajien apit voivat käyttää ja vaihtaa TV-tilaukseesi käytetyn tilin tietoja. Kun kirjaudut kerran TV-palveluntarjoajatilillesi, TV-tilaukseesi kuuluvat ohjelmat, elokuvat ja muu sisältö ovat automaattisesti käytössäsi muiden valmistajien apeissa. Näin sinun ei tarvitse kirjautua sisään appeihin joka kerta.

Kun kirjaudut sisään TV-palveluntarjoajatilillesi, sitä tukevat apit voivat käyttää tiliäsi. Kun olet kirjautunut TV-palveluntarjoajatilillesi, muut apit saattavat pyytää pääsyä tilillesi.

Kun kirjaudut TV-palveluntarjoajatilillesi, laitteesi tallentaa TV-tilaustilisi tietyt tiedot laitteeseen, kuten TV-palveluntarjoajan nimen ja näyttönimesi. Näitä tietoja käytetään toiminnon käyttöönottamiseen sekä tilaustietojen vaihtamiseen TV-palveluntarjoajan ja muiden valmistajien appien välillä. TV-palveluntarjoajasi voi jakaa tilaustilisi tiedot kaikille käyttöön ottamillesi apeille, jotta osa niiden tilaus- tai sisällöntarjonnan käytöstä voidaan varmistaa. Näihin tietoihin sisältyvät tilauksen käyttäjätunnus, kotitaloustunnus ja tilin postinumero sekä tilauspaketin tarkemmat tiedot.

Kun olet kirjautunut TV-palveluntarjoajatilillesi, Apple etsii tilaustiedoillasi tilauksesi kautta saatavilla olevien muiden valmistajien appien sisältöä, joka on saatavilla tilauksesi kautta, ja joka voidaan liittää Apple TV -appiin.

Voit laittaa TV-palveluntarjoajatoiminnon pois päältä milloin tahansa. Tee niin iOS-laitteessa valitsemalla Asetukset > TV-palveluntarjoaja > Poista TV-palveluntarjoaja. Tee niin tvOS-laitteessa valitsemalla Asetukset > Käyttäjät ja tilit > TV-palveluntarjoaja > Poista TV-palveluntarjoaja. Näin kirjaudut ulos TV-palveluntarjoajatililtäsi. Voit myös poistaa yksittäisiä appeja käytöstä.

Ottamalla TV-palveluntarjoajaominaisuuden käyttöön sallit TV-palveluntarjoajan ja kaikkien käytössä olevien muiden valmistajien appien vaihtaa keskenään ja käyttää TV-tilaustilisi tietoja. Kyseisten tietojen jakamiseen ja käyttöön sovelletaan näitä ehtoja, tietosuojakäytäntöjä ja muita käytäntöjä. Perehdy TV-palveluntarjoajan ja muiden valmistajien appien ehtoihin, tietosuojakäytäntöihin ja muihin käytäntöihin, jotta ymmärrät, kuinka nämä käyttävät ja jakavat TV-tilaustilisi tietoja ja muita asiaan liittyviä tietoja ennen kuin jaat tietojasi niiden kanssa.

Applen keräämää tietoa käsitellään aina Applen tietosuojakäytännön mukaisesti. Tietoja käytännöstä löydät osoitteesta www.apple.com/legal/privacy/fi.