Potilaskertomus ja tietosuoja

Potilaskertomus on suunniteltu niin, että tietosi ovat turvassa. Voit itse valita, mitä haluat jakaa.

Potilaskertomus-toiminnon avulla voit ladata potilaskertomukset automaattisesti iPhoneesi tai iPadiisi suoraan terveyspalvelujen tarjoajaltasi. Kaikki tällä ominaisuudella vastaanottamasi potilaskertomukset säilytetään salatussa muodossa ja pääsykoodillasi suojattuna laitteessasi.

Apple voi auttaa sinua löytämään potilaskertomustoimintoa tukevia terveyspalvelujen tarjoajia etsimällä niitä nimellä. Laitteesi sijaintia käytetään luvallasi, jotta Apple voi tarjota maantieteellisesti merkityksellisiä tuloksia. Kun olet löytänyt terveyspalvelujen tarjoajasi, sinua pyydetään todentautumaan asiakaskirjautumistiedoilla. Potilaskertomus ladataan automaattisesti iPhoneesi tai iPadiisi. Laitteesi käyttää salattua tunnusta, jota käytetään potilaskertomuksen vastaanottamiseen. Terveys-appi ei tallenna asiakaskirjautumistietojasi.

Terveys-apin tietojasi, kuten potilaskertomuksesi, pidetään automaattisesti ajan tasalla kaikissa laitteissasi käyttäen iCloudia, jossa tiedot salataan riippumatta siitä, siirretäänkö niitä vai ei. Voit laittaa tämän toiminnon pois päältä valitsemalla Asetukset > [nimesi] > iCloud ja napauttamalla Terveys-kohdan pois päältä.

Voit lopettaa potilaskertomusten vastaanottamisen koska tahansa poistamalla tilisi. Tee niin avaamalla Terveys-appi, napauttamalla Selaa-välilehteä, napauttamalla omaa profiiliasi, napauttamalla Potilaskertomus, valitsemalla poistettava tili ja napauttamalla sitten Poista tili. Tilin poistaminen poistaa tiliin liittyvät potilaskertomukset laitteistasi.

Jos sinulla on ongelmia asiakaskirjautumistietojen tai potilaskertomuksen sisällön kanssa, ota yhteyttä terveyspalvelujen tarjoajaan.

iPhoneesi tai iPadiisi lataamasi potilaskertomus ei välttämättä kuvaa täydellisesti hoitohistoriaasi eikä sitä pidä käyttää virallisen potilaskertomuksen tai ammattimaisen hoitoarvioinnin korvikkeena. Keskustele terveyspalvelujen tarjoajan kanssa ennen kuin teet terveyteesi liittyviä päätöksiä.

Applen keräämää tietoa käsitellään aina Applen tietosuojakäytännön mukaisesti. Tietoja käytännöstä löydät osoitteesta www.apple.com/fi/privacy.

Julkaisupäivä: 18. syyskuuta 2023