Apple Arcade ja tietosuoja

Apple Arcade on suunniteltu suojaamaan tietojasi. Voit itse valita, mitä haluat jakaa.

• Apple kerää henkilötietosi, jotta sinulle voidaan tarjota ostamaasi ja lataamaasi sisältöä, tai sisältöä, jota haluat päivittää.
  • Käytämme myös tietoja tilistäsi, ostoistasi ja latauksistasi App Storessa ja Arcadessa mainosten tarjoamiseen, varmistaaksemme, että hakumainokset App Storessa ja mainokset Apple Newsissä ja Pörssissä (jos saatavilla) ovat sinulle merkityksellisiä. Voit tehdä mainontaan liittyen alla kuvattuja valintoja.
  • Käytämme tietoja pelaamisestasi, ostoistasi, latauksistasi ja muusta toiminnastasi App Storessa ja Arcadessa ominaisuuksien räätälöimiseen ja henkilökohtaisten ehdotusten antamiseen. Voit kieltäytyä tästä tietojen käytöstä alla kuvatulla tavalla.
  • Petosten havaitsemiseksi ja estämiseksi laitteesi käyttötiedoista, mukaan lukien likimääräinen puheluiden ja sähköpostien määrä, lasketaan laitteenkäyttötulos, kun yrität tilata. Lähetettävät tiedot on suunniteltu siten, että Apple ei saa tietoonsa todellisia arvoja laitteestasi. Tuloksia säilytetään määrätty aika palvelimillamme.
  • Apple käyttää App Storen ja Arcaden parantamiseen App Storen selaus-, osto-, haku- ja lataustietojasi. Tietojen yhteydessä tallennetaan IP-osoite, satunnainen yksilöllinen tunniste (jos se ilmenee) ja Apple ID, jolla kirjauduit Storeen.

Apple Arcade on suunniteltu alusta lähtien suojaamaan yksityisyyttäsi. Apple pyrkii keräämään vain tarvitsemansa tiedot tehdäkseen kokemuksestasi paremman. Applen mielestä on tärkeää, että tiedät, mitä tietoja Apple kerää ja miksi tarvitsemme niitä, jotta voit tehdä tietoon perustuvia valintoja.

Tarjonta Apple Arcadessa

Apple käyttää henkilötietojasi palvelujen ja ominaisuuksien tarjoamiseen Apple Arcadessa. Näihin tietoihin kuuluu tili- ja maksutietosi, jotka näkyvät ja ovat muutettavissa Asetuksissa, sekä ostohistoriasi App Storessa.

Apple Arcade säilyttää toimintasi ajan tasalla kaikissa laitteissasi iCloudin avulla. Esimerkiksi Apple Arcade käyttää iCloudia synkronoimaan etenemisesi pelissä laitteiden välillä. Voit poistaa käytöstä tämän toiminnon milloin tahansa laittamalla iCloudin pois päältä Arcade-peleiltä iOS:n tai iPadOS:n Asetuksissa tai Macin Järjestelmäasetuksissa. Jos pelin kehittäjä käyttää iCloud-varmuuskopiointia, etenemisesi pelissä varmuuskopioidaan kuitenkin iCloudiin, jos iCloud-varmuuskopiointi on päällä.

Kun kirjaudut Game Centeriin, Apple saa pelaamistietosi, mukaan lukien tulokset ja saavutukset, haasteet ja moninpelitiedot. Saat lisätietoja Game Centeristä ja tietosuojasta valitsemalla Asetukset > Game Center.

Apple Arcaden parantaminen ja räätälöinti

Apple kerää rajoitetusti viikoittain tietoja peleistä, joita pelaat ja yhdistää nämä tiedot Apple ID:hesi. Keräämme pelaamisestasi myös tietoja, joita ei voida yhdistää henkilöön. Näitä tietoja ei yhdistetä Apple ID:hesi. Näitä tietoja käytetään Apple Arcaden parantamiseen ja optimoimiseen sinun ja muiden hyväksi, ja käyttökokemuksesi räätälöimiseen Apple Arcadessa ja App Storessa, jotta löytäisit sinua kiinnostavaa sisältöä helposti. Apple voi esimerkiksi suositella pelejä, jotka saattavat kiinnostaa sinua aiemmin pelaamiesi tai App Storesta ostamiesi pelien perusteella. Räätälöintiominaisuudet voidaan estää laittamalla Räätälöidyt suositukset pois päältä Apple ID:si kohdalta App Store -asetuksissa.

Jako kolmannen osapuolen kanssa

Tarjoamme koostettua ja ei-henkilökohtaisesti yksilöivää tietoa pelaamisesta Apple Arcaden sisällöntuottajille, jotta he voivat arvioida ja parantaa pelaajien sitoutumista peliinsä.

Kolmansien osapuolien sisällöntuottajien keräämä tieto

Arcade-pelejä tarjoavien sisällöntuottajien on hankittava lupasi henkilökohtaisten tietojen keräämiseen. Sisällöntuottajat saavat käyttää henkilökohtaisia tietojasi vain tarkoituksiin, jotka ovat ilmoittaneet pyytäessään suostumustasi. Kannattaa tutustua Apple Arcaden sisällöntuottajien käyttöehtoihin, tietosuojakäytäntöön ja toimintatapoihin, jotta tietäisit miten he keräävät ja käyttävät tietojasi..

Säilytys

Säilytämme tilitapahtumiisi, latauksiisi ja pelaamiseesi Apple Arcadessa liittyviä henkilökohtaisia tietoja vain niin kauan, kun se on tarpeellista liiketoiminnallisista, sopimusvelvoitteellisista tai laillisista syistä. Joitakin tietoja, kuten tilauksien ostohistoria, mutta ei tallennettuja korttitietojasi, voidaan kuitenkin säilyttää yritystietoina tilisi sulkemisen jälkeen tai kun lopetat Apple Arcade -tilauksen.

Perhejako

Kun tilaat Apple Arcaden, tilaus on saatavilla muille perheesi jäsenille. Ruutuajan Sisältö- ja yksityisyysrajoituksilla voit rajoittaa tietyissä apeissa kulutettavaa aikaa ja estää ominaisuuksia lapsen laitteessa. Voit rajoittaa lapsille sopimatonta sisältöä, ostoja, latauksia ja tietosuojaa iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla. Jos et halua jakaa Arcade-tilausta perheenjäsenten kanssa, voit estää ostojen jakamisen. Valitse iOS:ssä tai iPadOS:ssä Asetukset > Apple ID:si > Perhejako > Ostojen jako. macOS:ssä valitse Järjestelmäasetukset > iCloud > Hallitse perhettä > Omat apit ja palvelut.

Applen vastaanottamia tietoja käsitellään noudattaen Applen yksityisyydensuojakäytäntöä, joka löytyy osoitteesta www.apple.com/fi/privacy.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.