Kuvien ottaminen ja videoiden kuvaaminen Smart Battery Casen Kamera-painikkeella

Tässä artikkelissa kuvataan, miten Smart Battery Casen Kamera-painiketta käytetään iPhone 11:ssä, iPhone 11 Prossa ja iPhone 11 Pro Maxissa.

Kuvien ottaminen ja videoiden kuvaaminen

• Kamera-painike on Smart Battery Casen oikealla sivulla alhaalla.
  • Voit avata Kamera-apin painamalla Kamera-painiketta ja pitämällä sitä painettuna, kunnes Kamera-appi tulee näkyviin.
  • Voit ottaa kuvan painamalla Kamera-painiketta Kamera-apin ollessa avoinna.
  • Jos haluat kuvata videon QuickTaken avulla, paina Kamera-painiketta ja pidä sitä painettuna Kamera-apin ollessa avoinna. Lopeta kuvaaminen vapauttamalla painike.