Jos Apple Configuratorista puuttuu tunnisteita, organisaatioita tai Blueprints-toimintoja

Palauta kadonneet asetuksesi päivittämällä Apple Configurator.

Jos et löydä tunnisteitasi, organisaatioitasi tai Blueprints-toimintoja Apple Configurator 2.11 -versioon päivittämisen jälkeen, palauta kadonneet asetukset päivittämällä Apple Configurator 2.11.1 -versioon.

Kaikki tunnisteet, organisaatiot tai Blueprints-toiminnot, jotka olet tallentanut Apple Configurator 2.10 -versioon tai aiempaan, palautetaan päivittämisen jälkeen.